- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hosgeldinnnnnnncilgin agustos anne adaylarinin arasinaAyy ne güzel düşünüp açılmış bende bekliyorum artık ağustosa hamile gireyim inşallah isteyen bekleyen herkes arka arkaya güzel haberi verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinnnnnnncilgin agustos anne adaylarinin arasinaAyy ne güzel düşünüp açılmış bende bekliyorum artık ağustosa hamile gireyim inşallah isteyen bekleyen herkes arka arkaya güzel haberi verir
Gebeyimmmm gebegimmm gebegimmmm gobbeeegimmmm gobeggiimm gobeebimm artik kocaman olHayır hayır hayır
Amacımızın dısına cıkmıyoruz
Bebek istiyoruz bekliyoruz en hayırlı vakitte olacagına inanıyoruz
Veeeeee gebeyim gebeyim gebeyim diyoruz baska birsey demiyoruz
Bende bilmiyom bilenler bilmeyenlere anlatsinBen beeen beeennnizleyince noluyor onu da bilmiyorum ama bastim
Küçük filler i çok seviyorum cnm hersey in minigi güzel malumeslem91 o ne gı profil profil ve fil
Bizler de minik fillerimize kavusucaz insallahKüçük filler i çok seviyorum cnm hersey in minigi güzel malum
Küçük filler i çok seviyorum cnm hersey in minigi güzel malum
Hoş buldum canım inşallah bu ağustos hepimize uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz çok aminnHosgeldinnnnnnncilgin agustos anne adaylarinin arasina
İnşâllah cnm Rabbim duysunBizler de minik fillerimize kavusucaz insallah
ammiiinnnnHoş buldum canım inşallah bu ağustos hepimize uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz çok aminn
Duyuyor duyuyor kizzz bizler icin en iyisini zamaninda vermeyi bekliyor yuce rabbiimmİnşâllah cnm Rabbim duysun
Düşündümde Bi hayırHerşeyin mi
O zaman artık gelsin artık cnm hamile olduğum zamana ışınlanmak istiyorumDuyuyor duyuyor kizzz bizler icin en iyisini zamaninda vermeyi bekliyor yuce rabbiimm
Siparisiniz alindi efendim su an firinda biraz zaman alabilirO zaman artık gelsin artık cnm hamile olduğum zamana ışınlanmak istiyorum
Allah iyiliğini versin kız dört gözle bekliyorum mmSiparisiniz alindi efendim su an firinda biraz zaman alabilir
Cücük diye seversin artik dogunca seni gidi cücük seni oooyyyy anasinin cücüguBu ay tutarsa bebeğime dicem ki : geç yumurtladım seni soğan cücüğüm
Malum hem soğan kürü yaptım hemde geç yumurtladım .
Sizden once sirada bekleyenler var efendim lutfen sabretmeyi bilin ha diyince hazirlanmiyor herseyi ozenle hazirlaniyor tam istediginiz gibiAllah iyiliğini versin kız dört gözle bekliyorum mm
Cücük diye seversin artik dogunca seni gidi cücük seni oooyyyy anasinin cücügu
yyyaaaaa cok tatli bu cücük kelimesi gelicekEvet cücüğümm gelsin artık yaa