- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Hayirli olsun canim insallah saglikla gelisir bebişinSabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim?LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
Uzulme kiz ben de dün gördüm aglamaktan sesim kisildi ama elime bisey gecmedi ne kirmizilae kesildi ne bebek geldiKizlar ben kirmizilari gordum malleseeef
Canım eşin Proxeed plus kullandımı?Hayirlisi insallah benim de esim 9 ay once oldu ameliyat .
Bende cok agladim bu bi kac gundur adet belirtilerim vardiUzulme kiz ben de dün gördüm aglamaktan sesim kisildi ama elime bisey gecmedi ne kirmizilae kesildi ne bebek geldi
Doktor sadece selenyum icerigi olan bi ilac verdi (hap) sonra baska bi ilac daha onerdi imunexq10 (kapsul) onlar disinds vrrmediCanım eşin Proxeed plus kullandımı?
Sen de yine dusuk kimyasal var yani oldugunu biliyorsun . Ben de 1 yil 4 aydir bekliyorum . Hic tutmadi bile bebekBende cok agladim bu bi kac gundur adet belirtilerim vardi
Bende cok istiyorum bebek 1 yil 6 ay oluyor bir dusuk bir kimyasal var bende
Canini sikma insallah en yakin zamanda gebe kalirsinSen de yine dusuk kimyasal var yani oldugunu biliyorsun . Ben de 1 yil 4 aydir bekliyorum . Hic tutmadi bile bebek
Baktırdınız mı sperme?Daha yeni 1.5 yildir deniyoruz
Âdetlerim duzenli
Yas 24
Dusugum yok
Bu ay denedim ovulasyon testini yumurtladim
Bizim sorun spermlerde
Proxeed plus tavsiye ediyorlar biraz pahalı ama faydasını gören çok varDoktor sadece selenyum icerigi olan bi ilac verdi (hap) sonra baska bi ilac daha onerdi imunexq10 (kapsul) onlar disinds vrrmedi
Baktirdik. Varikosel vardi 9 ay once ameliyat oldu. Ameliyattaan 3 ay sonra degerler duzeldi . Hala gebelik olusmadiBaktırdınız mı sperme?
Simdi baktim evet cok pahali icerigindeki vitaminlerin hepsi bize verdiği ilaclarinda icinde varmis .Proxeed plus tavsiye ediyorlar biraz pahalı ama faydasını gören çok var
Brnce idrarda cikmama durumu var gebelik varsa insallah gebesindirMerhaba kızlar. Batım 12 Agustostu, hala adet olmadım. Gecikmenin 3. Ya da 4 günü test yapmıştım negatifti. Bugün randevum vardı kadın doğuma. Bekliyorum bakalım. Merak ettiğim şey gebelik varsa idrarda çıkmama durumu oluyor mu?
Bir tarafım yoktur diyor, bir tarafım ya varsa. Çok karışık duygular ya. Ağustosun başından beri ara ara kahverengi akıntım vardı benim. Her gördüğümde adet olacağım galiba dedim ama olamadım.Brnce idrarda cikmama durumu var gebelik varsa insallah gebesindir
Gebesinnn anneeemm seennnBir tarafım yoktur diyor, bir tarafım ya varsa. Çok karışık duygular ya. Ağustosun başından beri ara ara kahverengi akıntım vardı benim. Her gördüğümde adet olacağım galiba dedim ama olamadım.
Onbucukta gelecek dediler doktor ama hala gelmedi. Bekliyoruz öyle. Tüp bebek merkezindeymiş, başkalarına bebisler yapıyor o yüzden sakince ve sabırsızca bekliyoruz.Gebesinnn anneeemm seennnne zaman gircen doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?