• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki deee. O kdar test yaptin. Olmasaydi hepsinde cikmazdi. Sislik oluomus zaten. Demek ki bebgin soluna yerlesmis rahmin
İçimi rahatlatıyorsun xnm allah ragzı olsun akşam gelecek gibi oldu gelmedi daha bugün clear blue aramaya gidecem bakalım onda 1 -2 haftalık olsa bile çıkartıyor muş çok umutsuz olmaya başladım 😔

@fikoss Ben de çok sevinçliyim. Burda sizi tanıdığım için de ayrıca memnunum. 😄
Amin inşallah cümlemizin büyütsün. 7.gün geçtmişti kanı verirken canımm.
Hayırlı olsun cnm RABBİM ANALI BABALI BUYTSUN CÜMLETEN EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNN
Kaç gun gecikti adedit teste cıkıyormuydu benim 10gun bi çıkıyor teste bi negatif 😔umut olurusn bize bahsedermisin biraz🥰🥰🤰🏼❤️💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼💕💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕💕💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼💕🤰🏼💕💕🤰🏼💕

Günaydın herkese😊 mutlu haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle.. bat a 5 gün kala predictor early test yapacağım bu şekilde doğru sonuç alan var mı acaba? Erken biliyorum ama meraktan duramıyorum🤭

Hayırlı olsun cnm RABBİM ANALI BABALI BUYTSUN CÜMLETEN EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNN
Kaç gun gecikti adedit teste cıkıyormuydu benim 10gun bi çıkıyor teste bi negatif 😔umut olurusn bize bahsedermisin biraz🥰🥰🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼💕💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕💕💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼💕🤰🏼💕💕🤰🏼💕
Teşekkürler amin Allah cümlemizinkini analı babalı büyütsün. Kimseye göstermesin. Amiinnn.🙏🙏
29 Temmuz ovu günümdü. 14 gün sonra 12 Ağustos'ta lekelenme oluştu. Devamı gelmedi canım. Orda biraz şüphelenmeye başladım ama gecikme bazen yaşanabilir diye bekledim. Bekledikçe daha net ortaya çıktı sanırım biraz da kuzenimden duydum adetten bir hafta geçsin öyle baktır diye dedi.
18e kadar idrar testi yapmadım yani battan 6gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. Sonra 7.gun kan verdim oyle.
Negatif için aklıma gelenler; idrar çok az olabilir, yoğunluğundan dolayı tam çıkmamış olabilir, damlatmadan önce 3 saat sıvı alınmaması gerekli, bi de test üretimi hatalı olabilir, bunların dışında kan testi daha kesin bir yöntem diye düşünüyorum..

Ne kadardır deniyorsun da olmuyor canım?
Adetlerin düzenli mi?
Yaş kaç?
Düşüpün var mı?
Ovulasyon testiyle hiç tarihini saptadın mı?

Ben her şeyi çok iyi biliom maşallah ansiklopedi gibiyim ama 2015 yılında da kalamadım gebe.. çünkü adetim düzensiz, ovu testi yaptıkça gelmiyor. Stres yapıyo bende o testler.
Ovu günü yakalayamıyoruz.
10 ay deneyip tükenip bi ay ara verdiğimde gebe kalmıştım opluma. Ki doktor kontrol etmişti o ay, demiştim ki sakın tarih söyleme bana yoruldum. Bu ay denemeyeceğim 😂

Şuanda da tam 9 ay yani 5 adet dönemi boyunca bi kere bile ovu yakalayamadım.
Bendeki sorun bu, ovu tarihi ve öncesi ilişki tutturamıyorum, 63 gün adet olmayınca özellikle şans resmen sıfır 🙄
Bendeki problem buydu ve hala da bu..
belki yardımı dokunur sana?
Daha yeni 1.5 yildir deniyoruz
Âdetlerim duzenli
Yas 24
Dusugum yok
Bu ay denedim ovulasyon testini yumurtladim
Bizim sorun spermlerde

Kiz kizzz kiiizzz kiiizzz kiizzzzzzzzzz gunayydiinnnnnnnn guzel annneee hayirlo olsun sağlıkla buyusun insallah cok sevindim ayroca 7 gun beklemeni de takdir ederim ne kiz oyle o kadar gun beklenir mi 😂😂😂😍😍😘🎁🎀🎗🎋🎗🎍🎋🎀🎋🎗🎋🎉😂🎉😂

Nere gittin hangi hastane caannnnn . Benimki 2 de randevum
Silivride oturuyorum burdaki kendi doktoruma gittim adet olursan gel demişti. Klomen vercek sanırım degerlere bakacak her ihtimale karşı beta hcg istedi . Hormon istedi. Sonuca göre verecek. Gecen ay vermemişti rahim kalın die.

Silivride oturuyorum burdaki kendi doktoruma gittim adet olursan gel demişti. Klomen vercek sanırım degerlere bakacak her ihtimale karşı beta hcg istedi . Hormon istedi. Sonuca göre verecek. Gecen ay vermemişti rahim kalın die.
Hayirlisi olsun ya napalom surunucez galiba bu hastane yollarinda 😂😂😂bi gunde bitirmiyorlar git gel git gel insan bi hal oluyor

Bifincankahve bat 2 🤰 🌸

Rzgrksy bat 5 🌸
Asli Yener94 bat 5 🌸
Zekta bat 5 🌸
maybutterfly bat 5 🌸

Babyandmom bat 6 🤰

Dilandilan bat 7 🌸
aog0701 bat 7 🌸

MNbeyaz bat 9 🌸

Ederaf bat 10 🌸
hayalinizle hayalinizle bat 10 🤰
Andyou bat 10