• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar. Batım 12 Agustostu, hala adet olmadım. Gecikmenin 3. Ya da 4 günü test yapmıştım negatifti. Bugün randevum vardı kadın doğuma. Bekliyorum bakalım. Merak ettiğim şey gebelik varsa idrarda çıkmama durumu oluyor mu?
Insallah guzel hber verirsin🤲🤲🤲💕

Bifincankahve Bifincankahve bat 2 🤰 🌸

Rzgrksy bat 5 🌸
Asli Yener94 bat 5 🌸
Zekta bat 5 🌸
maybutterfly bat 5 🌸

Babyandmom bat 6 🤰

Dilandilan bat 7 🌸
aog0701 bat 7 🌸

MNbeyaz bat 9 🌸

Ederaf bat 10 🌸
hayalinizle hayalinizle bat 10 🤰
Andyou Andyou bat 10

Ojej bat 11 🤰
ordekimsibocuk bat 11 🌸
LadyMorganas bat 11 🌸

NorthCarolina bat 12 🤰
Floraa12 bat 12 🌸
Karakarsu bat 12 🌸

Maruki bat 13 🌸

eylem91 bat 14 🌸
Ceren0134 bat 14 🌸

Deryakadir bat 15 🌸
Burcu2614 bat 15 🌸
ebemero bat 15 🌸
Benek04 bat 15 🌸

Serimeri bat 16 🌸
Nurov bat 16 🌸

Matrakhatun bat 17 🌸

fikoss bat 18 🤰
bocek345 bat 18
Gonulmeyvesi bat 18

Antoryum123 bat 19
dilosss_ bat 19 🌸
Algernonya bat 19
Mevayigit bat 19
Emine Hatayli bat 19

N Nana Ana bat 20
L Loriklorik bat 20 🌸
Fatma KTL bat 20
Nisanbingolll bat 20
bi prenses annesi bat 20 🌸

Eslem91 bat 21
Balkupumm bat 21
m_aslicim bat 21 🌸
bmbm bat 21
Cena bat 21

alplina alplina bat 22
Denizyildizi_444 bat 22
Hermine bat 22

Caghla_29 bat 23 🤰
Tiibukk bat 23

Gncgztc bat 24 🤰

icecreamm bat 26
limonlusodaaa bat 26
Sumeyyee__ bat 26

aselce bat 27
Inci2020 bat 27

burcusami bat 28
M Melegim15 bat 28
Butterfly1987 bat 28
Lepistesb bat 28

Misst bat 29
Gulll098 bat 29

zambak189 bat 30

15yusra11 bat 31
Canan_mehtap bat 31
Aşk olsun ben yokum burda :110:

Kızlar ben bi delilik yapıp 9 10 gün önceden test yaptım sırf heyecan olsun diye 😂😂😂 tabiki de negatifti sabah baktım çizgi çıkmış ama muhtemelen buharlaşma çizgisi o😜😂

aminnnn canım isteyen herkese inşallahh... sanki hiç gebe kalamıycam gibi bi his geliyo böyle olunca
Herkezin cökus donenleri oluo öle dusunme biraz salcaksin unutmaki rabbim verecekki aklina dusurdu ve aglayip sizlayarak sonucu degistiremeyiz bosa kndini yipratirsin nefes al şükret ve olumlu dusun en azindan sansinin oldugunu bil ne hiyaler var 18 yasinda kizin dogustan rahmi yok dusun ona aglayan bir anne var kiz ne oldugunu bilmio daha bunlari dusun imkanimiz var dayalma hemen sakin 💕🥰🥰🥰🥰🥰
alplina alplina ikinizde dayilmayin

Ben de dun kirmizilari gordum kahroldum aglamaktan sesim kisildi😂😂😂 bugun ayaktayim doktora randevu aldim asilama icin

Yaa kıyamam canım..bende çok ağladım geçen hafta yaşadıklarım için. Olsun aşılama'da bir adım yakınlaştıracak seni bebeğine inşallah ♥️

L Loriklorik kiz sen dun dedin ya bnmde öle acik pembeydi adetim die nasildi bi detay anlatsana adet kokusu varmisdi sulumiydu vs ?????😱🤔
Adet kokusu yoktu acik pembeydi evet suluydu afedersin sumuksu gibi ben normalde cok yogun olurum adeti gunde 4 ped falan degistirirm dolu dolu olmasada o gun tek pedle kaldim oyle ve benom 1 hafta surer adetim . Ona ragmen 4gun falan damla damla geldi . Ve az once de degistirirken sulu yapiskan oldugunu farkettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back