• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsjn canım yerlesme ihtimali hicmi yok?

Sanmiyorum canim catlatma ignesi oldumya 12.gün zaten 14.gün gibi regli geliyor. Persembe gunune randevu alicam ozamana tamamen sökülürse kistler gitmismi diye bakacak doktor.

Hadi hayırlısı olsun tatlım hic beklemediginiz güzel haberlerle gelin insallah yarın hastanelerinizden❤❤😘😘
insAllah cnm
Müdürelerin derdi ne kaaa büyükmüs yaa aksam 6da basladım aha yeni bitti ne cene arkides🤪😂😂😂
Keske bat veren arkadaslar özelden bilgilendirse sırf onları kacırmıyım diye her sayfayı kontrol ediyorum ama yorucu oldu bugünden sonra özelden bildiriniz sayfa kontrolü özellikle yapmayacagım ciceklerim bilginize❤😘😘
son bat bildirisim olur insAllah ya 🤲😍😄
Haklisin canim çok şükür şükretmek icin nedenlerim var. Rabbim hayirlisini versin. Regli olabilmekte iyi birsey en azindan gecikmedi.
Aynen oyle cnm hamile olmayıp beklemektr çok sinir bozucu en azından dengen şaşmamis ne güzel

Allah analı babalı büyütsün simdideen😍🥰🥰❤❤❤❤😘😘😘😘😍

@Nana2222 Amiiin çok amiiin.. Allah razı olsunn canım benim ❤️❤️❤️😉😘
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.kaç gün geçti baya yüksek çıkmış.kontrolde kese bile gözükür

Amin, Allah razı olsun. Ben adetten 7 gün geçtikten sonra kan verdim inş..
🙏🙏🙏
Ooo hamis hayirli olsun gozun aydin rabbim saglikla hayirla kucagina almak nasip olsun belirtilerini bizede yazarmisin ? 🤲🥰💕💕💕💕
Andyou Andyou Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla senin de anneliği nasip olsun💞
Bende ilk gün lekelenme oldu sonra durdu. Hemen hemen her gün sol kasıkla ağrıyla gezdim. Sağ göğsümde acı vardı, adet olcak gibi sızlattı. Aklıma bunlar geliyor, daha fazla bişiy hissetmedim.🌼

insAllah cnm
son bat bildirisim olur insAllah ya 🤲😍😄

Aynen oyle cnm hamile olmayıp beklemektr çok sinir bozucu en azından dengen şaşmamis ne güzel

Aynen canim simdi doktoru aradim reglin baslamis 1 2 güne sökülür yapacak birsey yok dedi.

Ayyy canim çok ama çok sevindim senin adına 💖💕💕.Allah anali baba li büyütsün inşallah.Ne güzel bir haber .Canim senin adet kaç gün geçmişti acaba
fikoss fikoss Ben de çok sevinçliyim. Burda sizi tanıdığım için de ayrıca memnunum. 😄
Amin inşallah cümlemizin büyütsün. 7.gün geçtmişti kanı verirken canımm.

fikoss fikoss Ben de çok sevinçliyim. Burda sizi tanıdığım için de ayrıca memnunum. 😄
Amin inşallah cümlemizin büyütsün. 7.gün geçtmişti kanı verirken canımm.
Ayy kese falan da görülür maşallah çok güzel çıkmış değerin.Masallah kuzum.valla haberini bekliyordum.cok mutlu oldum çoook.Allahim yardım et benimki de yarin 2 ye katlasin beraber buyutelim her ay meleklerimizi🌸🌸🌸

Amiiinn🙏🙏🙏🙏
Çok büyük Rabbim dilerse herşey oluverir.
Allah'ım sen yardımcı ol, fikoss fikoss da içini ferahlatan haberi alsıın. Ayy sağlıklı sıhhatli bir hamileliğe giriş yaptık inşallah Allah bizi birlikte tamamına erdirsin.🤗🤗🤗❣️❣️❣️

Ne kadardır deniyorsun da olmuyor canım?
Adetlerin düzenli mi?
Yaş kaç?
Düşüpün var mı?
Ovulasyon testiyle hiç tarihini saptadın mı?

Ben her şeyi çok iyi biliom maşallah ansiklopedi gibiyim ama 2015 yılında da kalamadım gebe.. çünkü adetim düzensiz, ovu testi yaptıkça gelmiyor. Stres yapıyo bende o testler.
Ovu günü yakalayamıyoruz.
10 ay deneyip tükenip bi ay ara verdiğimde gebe kalmıştım opluma. Ki doktor kontrol etmişti o ay, demiştim ki sakın tarih söyleme bana yoruldum. Bu ay denemeyeceğim 😂

Şuanda da tam 9 ay yani 5 adet dönemi boyunca bi kere bile ovu yakalayamadım.
Bendeki sorun bu, ovu tarihi ve öncesi ilişki tutturamıyorum, 63 gün adet olmayınca özellikle şans resmen sıfır 🙄
Bendeki problem buydu ve hala da bu..
belki yardımı dokunur sana?
Insallah darisi basima dogururnca gecer insallah . Tabii bunun icin bilin bakalom ne eksik🤗😂😂🤣🤣 cücük eksik once

Amiiinn🙏🙏🙏🙏
Çok büyük Rabbim dilerse herşey oluverir.
Allah'ım sen yardımcı ol, fikoss fikoss da içini ferahlatan haberi alsıın. Ayy sağlıklı sıhhatli bir hamileliğe giriş yaptık inşallah Allah bizi birlikte tamamına erdirsin.🤗🤗🤗❣❣❣
Ay kiyamam canım yaa çok sağol inşallah 💕💕💕

İstanbul merkez patlıyoruz burada bizde virüslerden iste😓
Orda normal canım, avusturyanın toplam nufusu istanbul kadardır 😂😂
Burda temiz hava dağ tepesi..
bu arada tüm gece kustum ben ya 🙄
Ay hiç böyle olmazdım.
Hem alttan hem üstten.
Yediğim bişi dokundu kesin.
Hala da toparlayamadım, bulantım geçti gibi baş ağrım devam . Bulantım için de büyük konuşmıyım geçmemiz olabilir 😞

Safak 1
Ortada kafa kalmadı canım🤣😂🤪
Ben bi de tüm gece kustum😞 tüm oteli uyandırdım, kesin hamile sanacaklar 😞
En sevmediğim an da bu işte.. millet beni hamile sanarken benim adet olmam 😞
Şafak 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back