• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neler neleeer :KK70:(kötü şeyler olmasında). Baba evinden yeni döndüm bende bol bol moral depoladım, çalışmalara devam :KK71:.
Kotu seyler disnda hersey olabilir 😂😂oohh vallaaaha baba evi gibisi yok resmen deşarj oluyor insan oralara gidince negatif enerjiler kayboluyor her unutuluyor😂😂😂babamlar koyden geldelerde ben de gitsem😂

Kotu seyler disnda hersey olabilir 😂😂oohh vallaaaha baba evi gibisi yok resmen deşarj oluyor insan oralara gidince negatif enerjiler kayboluyor her unutuluyor😂😂😂babamlar koyden geldelerde ben de gitsem😂

Sorma canım ya negatif herşeyi kapının önüne bırakıp öyle girdim baba evime. Depoladığım enerji bir kaç ay idare eder beni 🤣. İmkanın varsa git sende ♥️.

Andyou Andyou Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla senin de anneliği nasip olsun💞
Bende ilk gün lekelenme oldu sonra durdu. Hemen hemen her gün sol kasıkla ağrıyla gezdim. Sağ göğsümde acı vardı, adet olcak gibi sızlattı. Aklıma bunlar geliyor, daha fazla bişiy hissetmedim.🌼
Ayyu bnmde sag sogsum sizlayio sol kasigin acio insalllahhhh 🤲🤲🤲🤲🤲

Hayırlı olsun cnm RABBİM ANALI BABALI BUYTSUN CÜMLETEN EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNN
Kaç gun gecikti adedit teste cıkıyormuydu benim 10gun bi çıkıyor teste bi negatif 😔umut olurusn bize bahsedermisin biraz🥰🥰🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼💕💕🤰🏼💕🤰🏼💕🤰🏼💕💕💕🤰🏼💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼💕🤰🏼💕💕🤰🏼💕
Senin 10 gunmu gecti adettten 😱😱😱😱

Kiz kizzz kiiizzz kiiizzz kiizzzzzzzzzz gunayydiinnnnnnnn guzel annneee hayirlo olsun sağlıkla buyusun insallah cok sevindim ayroca 7 gun beklemeni de takdir ederim ne kiz oyle o kadar gun beklenir mi 😂😂😂😍😍😘🎁🎀🎗🎋🎗🎍🎋🎀🎋🎗🎋🎉😂🎉😂
Yaaa sen hemen git test yap 😡 millet sabirla sukunetlr beklio 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back