• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzulme kiz ben de dün gördüm aglamaktan sesim kisildi ama elime bisey gecmedi ne kirmizilae kesildi ne bebek geldi 😍😍🤗🤗🤗
Bende cok agladim bu bi kac gundur adet belirtilerim vardi
Bende cok istiyorum bebek 1 yil 6 ay oluyor bir dusuk bir kimyasal var bende 😔

Bende cok agladim bu bi kac gundur adet belirtilerim vardi
Bende cok istiyorum bebek 1 yil 6 ay oluyor bir dusuk bir kimyasal var bende 😔
Sen de yine dusuk kimyasal var yani oldugunu biliyorsun . Ben de 1 yil 4 aydir bekliyorum . Hic tutmadi bile bebek

Merhaba kızlar. Batım 12 Agustostu, hala adet olmadım. Gecikmenin 3. Ya da 4 günü test yapmıştım negatifti. Bugün randevum vardı kadın doğuma. Bekliyorum bakalım. Merak ettiğim şey gebelik varsa idrarda çıkmama durumu oluyor mu?

Merhaba kızlar. Batım 12 Agustostu, hala adet olmadım. Gecikmenin 3. Ya da 4 günü test yapmıştım negatifti. Bugün randevum vardı kadın doğuma. Bekliyorum bakalım. Merak ettiğim şey gebelik varsa idrarda çıkmama durumu oluyor mu?
Brnce idrarda cikmama durumu var gebelik varsa insallah gebesindir😍🤗

Brnce idrarda cikmama durumu var gebelik varsa insallah gebesindir😍🤗
Bir tarafım yoktur diyor, bir tarafım ya varsa. Çok karışık duygular ya. Ağustosun başından beri ara ara kahverengi akıntım vardı benim. Her gördüğümde adet olacağım galiba dedim ama olamadım. 🤗

Bir tarafım yoktur diyor, bir tarafım ya varsa. Çok karışık duygular ya. Ağustosun başından beri ara ara kahverengi akıntım vardı benim. Her gördüğümde adet olacağım galiba dedim ama olamadım. 🤗
Gebesinnn anneeemm seennn 😍😍🤗🤗 ne zaman gircen doktora

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back