- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
İçimi rahatlatıyorsun xnm allah ragzı olsun akşam gelecek gibi oldu gelmedi daha bugün clear blue aramaya gidecem bakalım onda 1 -2 haftalık olsa bile çıkartıyor muş çok umutsuz olmaya başladımTabiki deee. O kdar test yaptin. Olmasaydi hepsinde cikmazdi. Sislik oluomus zaten. Demek ki bebgin soluna yerlesmis rahmin
Hayırlı olsun cnm RABBİM ANALI BABALI BUYTSUN CÜMLETEN EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNN@fikoss Ben de çok sevinçliyim. Burda sizi tanıdığım için de ayrıca memnunum.
Amin inşallah cümlemizin büyütsün. 7.gün geçtmişti kanı verirken canımm.
Teşekkürler amin Allah cümlemizinkini analı babalı büyütsün. Kimseye göstermesin. Amiinnn.Hayırlı olsun cnm RABBİM ANALI BABALI BUYTSUN CÜMLETEN EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNN
Kaç gun gecikti adedit teste cıkıyormuydu benim 10gun bi çıkıyor teste bi negatifumut olurusn bize bahsedermisin biraz ❤
Maşallah canım gözün aydın.Sabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim? @LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
Benim daha önce 6 binlerde kese gozukmemistiRabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.kaç gün geçti baya yüksek çıkmış.kontrolde kese bile gözükür
Daha yeni 1.5 yildir deniyoruzNe kadardır deniyorsun da olmuyor canım?
Adetlerin düzenli mi?
Yaş kaç?
Düşüpün var mı?
Ovulasyon testiyle hiç tarihini saptadın mı?
Ben her şeyi çok iyi biliom maşallah ansiklopedi gibiyim ama 2015 yılında da kalamadım gebe.. çünkü adetim düzensiz, ovu testi yaptıkça gelmiyor. Stres yapıyo bende o testler.
Ovu günü yakalayamıyoruz.
10 ay deneyip tükenip bi ay ara verdiğimde gebe kalmıştım opluma. Ki doktor kontrol etmişti o ay, demiştim ki sakın tarih söyleme bana yoruldum. Bu ay denemeyeceğim
Şuanda da tam 9 ay yani 5 adet dönemi boyunca bi kere bile ovu yakalayamadım.
Bendeki sorun bu, ovu tarihi ve öncesi ilişki tutturamıyorum, 63 gün adet olmayınca özellikle şans resmen sıfır
Bendeki problem buydu ve hala da bu..
belki yardımı dokunur sana?
Kiz kizzz kiiizzz kiiizzz kiizzzzzzzzzz gunayydiinnnnnnnn guzel annneee hayirlo olsun sağlıkla buyusun insallah cok sevindim ayroca 7 gun beklemeni de takdir ederim ne kiz oyle o kadar gun beklenir mi
GunaydiiinnHastane önünde incir agacı ☺bekliyorum beta istedi doktor klomen için oysaki ben adet gecikirse verecektim betayı.
Kiiizzz ikiz olmasinSabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim? @LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
Gunaydın tatlım. Gittim kan verdim geldim işte sonuc cıkınca yine gitcem sen naotınGunaydiiinnnaptin
Nere gittin hangi hastane caannnnn . Benimki 2 de randevumGunaydın tatlım. Gittim kan verdim geldim işte sonuc cıkınca yine gitcem sen naotın
Ne icin kan verdinGunaydın tatlım. Gittim kan verdim geldim işte sonuc cıkınca yine gitcem sen naotın
Silivride oturuyorum burdaki kendi doktoruma gittim adet olursan gel demişti. Klomen vercek sanırım degerlere bakacak her ihtimale karşı beta hcg istedi . Hormon istedi. Sonuca göre verecek. Gecen ay vermemişti rahim kalın die.Nere gittin hangi hastane caannnnn . Benimki 2 de randevum
Hayirlisi olsun ya napalom surunucez galiba bu hastane yollarindaSilivride oturuyorum burdaki kendi doktoruma gittim adet olursan gel demişti. Klomen vercek sanırım degerlere bakacak her ihtimale karşı beta hcg istedi . Hormon istedi. Sonuca göre verecek. Gecen ay vermemişti rahim kalın die.
Oyle canım napalım gitsek boyle gitmesek oturmakla içim rahat etmio çaresine bakayım diyorumHayirlisi olsun ya napalom surunucez galiba bu hastane yollarindabi gunde bitirmiyorlar git gel git gel insan bi hal oluyor
Aynen oyle gercekten de bi oturunca gecmiyor hicbirsey kendiliginden olmuyor bu saatten sonra tedavi sart bizlereOyle canım napalım gitsek boyle gitmesek oturmakla içim rahat etmio çaresine bakayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?