Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İc acıcı bisi sölemedinki üclü dedin pekte iyi hissetmedin bi anda nasıl simdi ben onu ücüzlere yorayımKaramsar kotu kadin mudur![]()
Millet yarin uyandginda msjlri okuyadursunkac sayfa oldu Allh bilir
Insallah insallahKaraya cikicaz insllh hep beraber
Ay ben de dusunuorm boleHyr simdi dusunuorum hamile olsak bu sefer yok dis gebelik yok kimyasal die korkcaz normal oldugunu ögrensek yok kalbi yok kesesi ee onuda ogrensek cinsiyeti kan degeri boyutu kesesi onlar ii olsa anam dogum var sonra gece kalkmasi snra sut gelmio dis cikmasi atesi uykusuzlugu şimarikligi snra buyucek okulu erkekse askerligi dugunu elin kizinin olcak kizsa elin adami olcak yaw bu kadinlarin hicmi derdi bitnez bacim![]()
Bak oda guzel fikirmis de 3 uz baya zor is onu dusunme bnceİc acıcı bisi sölemedinki üclü dedin pekte iyi hissetmedin bi anda nasıl simdi ben onu ücüzlere yorayım![]()
Nana nin 3z ü olsun inslllllhhhBak oda guzel fikirmis de 3 uz baya zor is onu dusunme bnce![]()
Walla ya ohh millat sefasini surcekAy ben de dusunuorm bolee biz bosuna yapiorz o zmn dedim. Ne zhmet cekelm ki
Olabulur nys bnde yatiom kiz 4 olmus saat annaaa hadi yatin yatinBu guzl kotuluk amaanana karamsar karı
![]()
Biz de cekioz sefasiniiWalla ya ohh millat sefasini surceknys cok dusunmeyelim bnce
![]()
Evet yaa hadi iigclerOlabulur nys bnde yatiom kiz 4 olmus saat annaaa hadi yatin yatiniii geceler optum icinizi karartip umudunuzu yikmayin ii dusunun ii olsun
![]()
Sabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim?Bizi haberdar et kiz![]()
Allah analı babalı büyütsün simdideenSabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim?LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
![]()
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.kaç gün geçti baya yüksek çıkmış.kontrolde kese bile gözükürSabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim?LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
![]()
Yani ama insan doyanaz be hep bebek kalsalarBiz de cekioz sefasiniiolmasalardi napardik. Her syin bi guzlligi var iste. Keyfini cikarip kenara atalim
Ooo hamis hayirli olsun gozun aydin rabbim saglikla hayirla kucagina almak nasip olsun belirtilerini bizede yazarmisin ?Sabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim?LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile Eki Görüntüle 2299977
![]()
Hoşbuldum:) 5 eylül bat da kızlar siz uyumuyor musunuz ben anlamadım, eşimi işe gönderdim şimdi geri yatıyorum umarım siz de öyle yapıyorsunuzdurHosgeldin canım bat ver hemen alalım![]()
Kiz niye oyke diosun cok üzüldüm inan,
oyle deme lütfen bende her ay olmayacgini düşündüğüm halde umut ediyorim bunun salaklikla alakasi yok jnsan umudu olmadan yaşayamaz lutfen kendine gel Rabbim ummadik anda ne kapılar açar