• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hyr simdi dusunuorum hamile olsak bu sefer yok dis gebelik yok kimyasal die korkcaz normal oldugunu ögrensek yok kalbi yok kesesi ee onuda ogrensek cinsiyeti kan degeri boyutu kesesi onlar ii olsa anam dogum var sonra gece kalkmasi snra sut gelmio dis cikmasi atesi uykusuzlugu şimarikligi snra buyucek okulu erkekse askerligi dugunu elin kizinin olcak kizsa elin adami olcak yaw bu kadinlarin hicmi derdi bitnez bacim 😒😡😡😡

Hyr simdi dusunuorum hamile olsak bu sefer yok dis gebelik yok kimyasal die korkcaz normal oldugunu ögrensek yok kalbi yok kesesi ee onuda ogrensek cinsiyeti kan degeri boyutu kesesi onlar ii olsa anam dogum var sonra gece kalkmasi snra sut gelmio dis cikmasi atesi uykusuzlugu şimarikligi snra buyucek okulu erkekse askerligi dugunu elin kizinin olcak kizsa elin adami olcak yaw bu kadinlarin hicmi derdi bitnez bacim 😒😡😡😡
Ay ben de dusunuorm bole 😁😁😁 e biz bosuna yapiorz o zmn dedim. Ne zhmet cekelm ki

Bizi haberdar et kiz😂😂
Sabah namaz vaktinde kontrol ettim kızlaarr bir bakayım ki ne göreyim? LadyMorganas LadyMorganas dünkü b-hcg kan sonucumdan hayırlı haber çıktıııı. Allah'ın izni ile
IMG_20190820_054811.jpg
😊

Hosgeldin canım bat ver hemen alalım🤣🥰
Hoşbuldum:) 5 eylül bat da kızlar siz uyumuyor musunuz ben anlamadım, eşimi işe gönderdim şimdi geri yatıyorum umarım siz de öyle yapıyorsunuzdur :KK48:

Kiz niye oyke diosun cok üzüldüm inan,
oyle deme lütfen bende her ay olmayacgini düşündüğüm halde umut ediyorim bunun salaklikla alakasi yok jnsan umudu olmadan yaşayamaz lutfen kendine gel Rabbim ummadik anda ne kapılar açar

Haklisin canim çok şükür şükretmek icin nedenlerim var. Rabbim hayirlisini versin. Regli olabilmekte iyi birsey en azindan gecikmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back