• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw genelde öle oluo esimle tanismadan once ewde kaldi diolardi bi uzuluodum snra o ay bi salladim kut esim geldi dedim yok istemiom gorucu gibi biseydik biz la bi anda oldu cok sukur mutluyum ölurum ona ama caktirmm yani her ay askla bekleyen bn bu ay onca gecikmeye ragmen hic heycan yok degisik 🤔🤔🤔😱
Zaten bebik de bole bosvermislikte gelio ya 😊 onun rahatligidr belkim

Bende de aynısı oluyor ama on onbes kadar degil saniselik olup geciyor bir kere buda gün icinde 4-5 kere oluyo bende en fazla kuzum insallah vardır hepimizde bisiler belki o üclü bizizdir🤪
Ay olabilir haa 😁 malum mu oldu edaya nedir kiz Andyou Andyou

Bende de aynısı oluyor ama on onbes kadar degil saniselik olup geciyor bir kere buda gün icinde 4-5 kere oluyo bende en fazla kuzum insallah vardır hepimizde bisiler belki o üclü bizizdir🤪
Bende de ilk defa oldu bole uzun bu ay. Yarin adet olmazsam umudum articak

Ya ayin 3 olur 3 ay olur 3 gun olur 3 saat olur 3lu bisey hissettim ki tekil rakami sewmm bn normalde sende var bisiler 🤔
Tövbe estagfirullah nasıl biseyler var yavrum acsana sunu😂😂

Anladim seni aptala malum olur dimi hiii 😒😒 alabulur safim bn insallah guzel hber aliriz 🤲🤲🤲
Kiz o aptal deil 😁 abdal dır. Yüce kisilere denir. Kalbi temizlere denir. Allh seni napmya emiii hemen de surat asmis

Ana onu hic dusunmedim heee mantikli zeki kadin 🤣🤣🤣🤣 bnmde hayatimda ilk kez bu kadar geciktim artik adet olcam korkusu yok olcakmisim gibi oluo ama diomki ooo olmayacam ki olmadim 🤣🤣🤣
Yok yok daha olmazsin. Sen hamilesin o kesin de sorun benle nana daa. Gerci nana da bence hamisss 😊 ben en dipteyim sonumuz hayrolsn

Bende de ilk defa oldu bole uzun bu ay. Yarin adet olmazsam umudum articak
Hayırlısı olsun kuzum bekleyip görücez Allahın izniyle🥰 yarın büyük gün kesin ücümüz kırmızıları görücez al sana üclü🤪😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back