aminnnnnn hepimizin kucakları dolsun inşallah :)Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
KatılıyorumBir sansımızı deniyoruz iste
Sende katıl bize
Ammin amin amin cok aminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
Amiinn amin aminn aminnn aminn inşalllahhhGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
Hadi hayırlısı insallah güzel haberler bekliyoruzMerhaba bende bu ay güzel bir sonuç bekliyorum 11 ağustosta yapıcam testi
Duysun rabbimİnşallah canım benimde 10agustos bat
Gebeyiz gebeyiz gebeyizgünaydın bende geldim kızlar totem miydi neydi ondan yapalım
Yumurtlama takibiyle iş gorenlerdenimGeçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Hayırlı ugurlu bebisli gelsin insallahHadi bakalım uğurlu gel ağustos bize
Senden 10gun sonrada benim bat insallah bebis haberi veririz hepimizHadi bakalim
Bekliyoruz
Benim bat 10 agustos
Duy rabbim duyyyyyaminnn hadi inşallah :)
bu ay hayırlı uğurlu gelsin gebeyim gebeyim gebeyim
benimde bat 16 ağustos
Birkacgün sonra testi tekrarla bize güzel haberler ver canımKizlar günaydın benimde bat bugün dün yaptigim test negatifti insallh bebisler gelir bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?