- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Umarım öyledir umarım ama soğan kürü yapıyorumya bu aydan umudum yok bi dahaki aya belkiiiİnşâllah kuzum çok takma kafana gerçekten stres etkiliyor inşallah nasip olur bu ay senin ayın olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir umarım ama soğan kürü yapıyorumya bu aydan umudum yok bi dahaki aya belkiiiİnşâllah kuzum çok takma kafana gerçekten stres etkiliyor inşallah nasip olur bu ay senin ayın olur
Ayy inşallah dedim zaten gebe kalırsam herkese önercem ikinci çocuk için Bi daha gitcem kaynamayaYaa bak hamile kalırsan bende denicemama kocam hayatta istemez
![]()
Sogan kürü yaptığı ay gebe kalan çok kız umudun olsumUmarım öyledir umarım ama soğan kürü yapıyorumya bu aydan umudum yok bi dahaki aya belkiii
Hala olayın şokundayım eğer olursa bende yapıcamAyy inşallah dedim zaten gebe kalırsam herkese önercem ikinci çocuk için Bi daha gitcem kaynamayakız bnmki hep isterdi ben abdest alamam diye kabul etmezdim bu sefer ben teklif ettim adam şok
![]()
Saat gece 1 herkes evdeydi ve uyanıktıHahahaja çok iyi yaa evde biri varmıydı peki![]()
Nası olcakki söktürüyor sanmam o çok düşük bi ihtimal benceSogan kürü yaptığı ay gebe kalan çok kız umudun olsum
Benimki de 2/3 gün olmazsa yaparim heralNe zamn yapmyi dusunuosn pkibeklicem dee en fazla 2 3 gun olmazsam umitlnmye baslayip test yapicm
E nerdeydiniz diye sormadılarmı ya varya şuan ekrana bakıp salak salak gülüyorumSaat gece 1 herkes evdeydi ve uyanıktı![]()
İnşâllah inşallahHala olayın şokundayım eğer olursa bende yapıcam![]()
Kız benim kaynanam evde yok tatilde ay sonu gelicekİnşâllah inşallaholaya çözüm bulmuş olurum hepiniz kaynamaya yatılı gidersiniz
![]()
Yumurtlamaya kadar kullan bebek olusursa düşürür kuzuNası olcakki söktürüyor sanmam o çok düşük bi ihtimal bence
Aşkım pazartesi son tahmini yumurtlamamda perşembe işteYumurtlamaya kadar kullan bebek olusursa düşürür kuzu
Hey masalllh nasil yaptinz kiz millet varkenSaat gece 1 herkes evdeydi ve uyanıktı![]()
Kuzum şimdi köy evi bnde şehirde büyüdüm tuvalet banyo tantana tek kapıdan geciyon 2 bolum ayrı ama kapı yok bnde korktum banyo yapmaya kaynanama biliyor orda korktuğumu konusu oldu kapıda beklersin dedim eşime oda beklemekle kalmadı içeri girdi işini gördü ani oldu yaniE nerdeydiniz diye sormadılarmı ya varya şuan ekrana bakıp salak salak gülüyorum![]()
Beraber yaparz o zmnBenimki de 2/3 gün olmazsa yaparim heral![]()
Boş ev durman hata tam yumurtlama zamanın koş kız koş kocayı tuttuğun gibi götür anasının evineKız benim kaynanam evde yok tatilde ay sonu gelicek![]()
Ay çok iyi yaaa hadi inşallah kuzum :))Kuzum şimdi köy evi bnde şehirde büyüdüm tuvalet banyo tantana tek kapıdan geciyon 2 bolum ayrı ama kapı yok bnde korktum banyo yapmaya kaynanama biliyor orda korktuğumu konusu oldu kapıda beklersin dedim eşime oda beklemekle kalmadı içeri girdi işini gördü ani oldu yaniplansız
Şifa olsun inşallah cnmAşkım pazartesi son tahmini yumurtlamamda perşembe işte