Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2299905 siparis ettim bile. Zaten doktor artik senin icin yapabilecegim birsey yok dedi. Mecbur tüp bebek. Eeee bende parada yok o yüzden para biriktirene kadar hayit hapindan baska birsey kullanmicam.
Buarada her bitkisel kür herkese iyi gelmiyor zaten.
1_sogan kürü bana ne zarari ne yarati oldu
2_ bal tarcin cörekotu kürü kist yapti (zaten cörekotu bazi bünyelerde kust yapiyormus)
3_incir kürü (aman Allah im benim rahmimi mafetti 10larca yumurtam olup kust oldu)
4_ aslan pencesi civanpercemi regliyi duzenler dediler.kullandigim ay 55.günde regli oldum.
5_hayit otunun bitkiside ise yaramadi ama hayit hapi benim icin icat edilmis.
Sen ki 28 de adet olurken incir naapmış öle çöş ya! Hadi benim arada sapıtırdı soğan kürü bahanesi oldu derken 😆
Ben hayıtı 40 gün kullandım, 2 adet arasına denk geldi. Bende şöyle bi artıdı oldu, uykularım çok düzensizdi ona iyi geldi, sakinlik verdi, ve içip adet oldugum ay hiç bi ovu belirtisi görmeden adet geldi, testlerde bile ovu çıkmadı işte. Ne gögsüm acıdı ne bi karın ağrısı, pms i yoketti 🙈 bence yumurtayı da yoketti de zaten 3 ay düzenli alın ve adet sonrası başlayın diyorlar ben ortada başlayarak hata yaptım.
Bi de bende yüzümde sivilce yaptı ya, çok olmamakla birlikte.
Sen sana iyi geleni en iyi bilirsin.
Ben tiroid hapı bana iyi gelmeyecek diye çok diretmiştim ama sonunda haksız olduğumu kabul ettim içiyorum. Bu 6 ay içinde ovulerde ilişki olur da hala gebelik olmazsa kızar bırakırım tanıyorum kendimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back