Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarın dr gidicez Allah izin verirse insAllah guzel seyler duyarım bklm bugun cok zordu bnm icin agrili geçiyor adetim yarına azalır insAllah bklm esimjn spermtesti sonuclarini falan aldm yanima yrnisini ister mi ki ne dicek cok merak ediyorum açıkçası bklm yeni bat 14 Eylül N Nana Ana ekelrsen svnrm cnm

Kızlar yarın dr gidicez Allah izin verirse insAllah guzel seyler duyarım bklm bugun cok zordu bnm icin agrili geçiyor adetim yarına azalır insAllah bklm esimjn spermtesti sonuclarini falan aldm yanima yrnisini ister mi ki ne dicek cok merak ediyorum açıkçası bklm yeni bat 14 Eylül N Nana Ana ekelrsen svnrm cnm
Güzel haberlerle gel kuzum

Insllh hic bi skıntı yoktur 😚 hayrli haberle gel

Kızlar dr gitim sabah evde test yaptım silik çıktı dr gitim orda test yaptı birşey cıkmadı hamile ola bilirsin geç dolenme ola bilir dedi haftaya perşembe tekrar test yapalım dedi cıkmasa birşey kanda takip ederiz dedi karnım agrıyor bugün sanki olacak gibi ama akıntım da var adet olmadan önce akıntısı olan var mı çokta sevinmiştim 😔😔😔😔 be cıkar bilmiyorum
Aha uzuldum kac cikti kanda kuzum insallah gec dollenmedir 🤲

Bu ay benimde öyle oldu silik cizgi cikti hep ümitlenmisdim bende.. Ama kuruma cizgisiymis sanirim 1 gün erken adet oldum.. Bence simdiden colda ümitlenme canimm.. Cok üzülüyor insan sonra 💕
Uzuldum yoo sakinim bn dua ediom ama kuzum bugun tam 14 gun oldu gecikeli ve tam 45 gundur adet olmuorum birazcik umut var istemesemde 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back