- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Ben kaynanaya gidecem karar verdimDaha yenisiniz açılır zamanla![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaynanaya gidecem karar verdimDaha yenisiniz açılır zamanla![]()
Kalbim pir etti tikandi yapmayin bole seyler heycan yapioruzHahaha hahaha totem yaptım belki tutar diye kuzu![]()
İnşâllah milleti damla ile hamile kalıyor sonuçtaOlsun gidenler gitmiştir yerine![]()
Millet iç çamaşırdani spermle kalıyo biz ayaklarımızı tavana değdiriyoz gene yokİnşâllah milleti damla ile hamile kalıyor sonuçta
Hadi ya olsun sislik onla alakali degil ama dimi ?Var yavrum minnacık bir morluk masa kenarına carptım sanırım![]()
Git git tamda gününBen kaynanaya gidecem karar verdim![]()
Fenalar fenaaaaaLisede sınıfta en yaramaz olanlar ya duvar kenarından yada arka dörtlüden cıkar ya o hesaptı bunlar dün gece![]()
2 gün sonra gerçeği olursa alıştıra alıştıra dicem seniKalbim pir etti tikandi yapmayin bole seyler heycan yapioruz![]()
Beklerim taktikleriniValla olursa ben şok bu ay olursa size Bi taktik vercem![]()
Valla ya hayret ediyorum onlara Bi amuda kalkmadıgım kaldı bnm yaMillet iç çamaşırdani spermle kalıyo biz ayaklarımızı tavana değdiriyoz gene yok
Uzuldum kuzum insallah guzel hberle gelirsin bi sorunun cikmazAdet oldum canım ben yarın dr gidicem bklm Allah tan hayırlısı sen oldun mu cnm
Güzel haberlerle gel kuzumKızlar yarın dr gidicez Allah izin verirse insAllah guzel seyler duyarım bklm bugun cok zordu bnm icin agrili geçiyor adetim yarına azalır insAllah bklm esimjn spermtesti sonuclarini falan aldm yanima yrnisini ister mi ki ne dicek cok merak ediyorum açıkçası bklm yeni bat 14 Eylül N Nana Ana ekelrsen svnrm cnm
Insllh hic bi skıntı yokturKızlar yarın dr gidicez Allah izin verirse insAllah guzel seyler duyarım bklm bugun cok zordu bnm icin agrili geçiyor adetim yarına azalır insAllah bklm esimjn spermtesti sonuclarini falan aldm yanima yrnisini ister mi ki ne dicek cok merak ediyorum açıkçası bklm yeni bat 14 Eylül N Nana Ana ekelrsen svnrm cnm
Okuda gel yazdım kuzumBeklerim taktiklerini![]()
Aha uzuldum kac cikti kanda kuzum insallah gec dollenmedirKızlar dr gitim sabah evde test yaptım silik çıktı dr gitim orda test yaptı birşey cıkmadı hamile ola bilirsin geç dolenme ola bilir dedi haftaya perşembe tekrar test yapalım dedi cıkmasa birşey kanda takip ederiz dedi karnım agrıyor bugün sanki olacak gibi ama akıntım da var adet olmadan önce akıntısı olan var mı çokta sevinmiştimbe cıkar bilmiyorum
Çalışmaları başlatıyırumGit git tamda günündegişik mekan iyidir iyi,
![]()
Kolay gele rast geleÇalışmaları başlatıyırum![]()
Ben onuda denemeye kalktımda düşüyodumValla ya hayret ediyorum onlara Bi amuda kalkmadıgım kaldı bnm ya![]()
Uzuldum yoo sakinim bn dua ediom ama kuzum bugun tam 14 gun oldu gecikeli ve tam 45 gundur adet olmuorum birazcik umut var istemesemdeBu ay benimde öyle oldu silik cizgi cikti hep ümitlenmisdim bende.. Ama kuruma cizgisiymis sanirim 1 gün erken adet oldum.. Bence simdiden colda ümitlenme canimm.. Cok üzülüyor insan sonra![]()