Valla olursa ben şok bu ay olursa size Bi taktik vercemHayirlisi insalllllaahhhhhbekliyorum senden bi atak mucizelere beklenmedik anda gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla olursa ben şok bu ay olursa size Bi taktik vercemHayirlisi insalllllaahhhhhbekliyorum senden bi atak mucizelere beklenmedik anda gelir
Olacak olacaak :)Aynne ya dua etmekten baska yol yooook
Ay süle hemen :))Valla olursa ben şok bu ay olursa size Bi taktik vercem
Aynen ole cnm tek çaremizDua etmekten başka çaremiz yok kuzum
Kızlar ben az hastanelik olmadım! Adet ağrısından ne çektim ben bee!! İstemiyorum çocuk alın şu rahmi diye ağlardım, ilaç kar etmezdi bi de makatıma vururdu ağrı o en kötüsüydü.. böyle stresten lisede adetimi 45-50 güne çekmiştim, korkudan olmuyordum.Adetliyken söyleyince parladim
Ya sabahları ilişkiye girmekte çok faydalıymış gebeliğe diye duydum ben doğrumu acabaAynen ole cnm tek çaremiz
Tutarsa söylerim kız tutmazsa yalan olurAy süle hemen :))
Ay merak ettiiimTutarsa söylerim kız tutmazsa yalan olur
Evet cnm vücut dinlenmiş oluyor çünkü daha saglıklı ben denedim onuda olmadı amaYa sabahları ilişkiye girmekte çok faydalıymış gebeliğe diye duydum ben doğrumu acaba
Ben bu hafta iki kere denedim onu yumurtlama günüm değildi ama osssun :))Evet cnm vücut dinlenmiş oluyor çünkü daha saglıklı ben denedim onuda olmadı ama
Burda okumustum cnm eskiler kocakarı lar yani dermişki bebem olmuyorsa kaynananın evinde işini gör kalırsın birçok kişide yapmış ve o ay gebe kalmış söylemesi ayıp bnde yaptım evin en ilginç yerindeAy merak ettiiim
Yumurtlama günü dene kuzum inşallah tutunmuştur bebiş sıkıcaBen bu hafta iki kere denedim onu yumurtlama günüm değildi ama osssun :))
Aaa ilk defa duydum ya şokumBurda okumustum cnm eskiler kocakarı lar yani dermişki bebem olmuyorsa kaynananın evinde işini gör kalırsın birçok kişide yapmış ve o ay gebe kalmış söylemesi ayıp bnde yaptım evin en ilginç yerinde
Tutunsun artık ya valla 5 aydır ben ben değilim yıllarca bekleyenlere haksızlık yaptığım için bile kendimden tiksiniyorumYumurtlama günü dene kuzum inşallah tutunmuştur bebiş sıkıca
Valla bnde şok oldum okuyunca o topiği aklımda kalmış fırsat bulunca ya tutarsa diye yaptım gittiAaa ilk defa duydum ya şokum
En ilginç yer ?Burda okumustum cnm eskiler kocakarı lar yani dermişki bebem olmuyorsa kaynananın evinde işini gör kalırsın birçok kişide yapmış ve o ay gebe kalmış söylemesi ayıp bnde yaptım evin en ilginç yerinde
Yaa bak hamile kalırsan bende denicem ama kocam hayatta istemezValla bnde şok oldum okuyunca o topiği aklımda kalmış fırsat bulunca ya tutarsa diye yaptım gitti
İnşâllah kuzum çok takma kafana gerçekten stres etkiliyor inşallah nasip olur bu ay senin ayın olurTutunsun artık ya valla 5 aydır ben ben değilim yıllarca bekleyenlere haksızlık yaptığım için bile kendimden tiksiniyorum
BanyoEn ilginç yer ?
Merak etmedim değilEn ilginç yer ?