Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi.birde coraspin kan sulandirici kullaniyorum o erkenden getiriyor
Kiz niye oyke diosun cok üzüldüm inan,
oyle deme lütfen bende her ay olmayacgini düşündüğüm halde umut ediyorim bunun salaklikla alakasi yok jnsan umudu olmadan yaşayamaz lutfen kendine gel Rabbim ummadik anda ne kapılar açar

İnşallah cnm okadar cok testin yanılma payı yoktur die düşünüyorum 😔 kafam çok karıştı ama sol kasıgımda bir şişlik var sag taraf boş 😕
Tabiki deee. O kdar test yaptin. Olmasaydi hepsinde cikmazdi. Sislik oluomus zaten. Demek ki bebgin soluna yerlesmis rahmin

İnsallah yavrum ya benimde sol kasıkta karnı iceri cekince yumru gibi bi acı olusuyo ama ben hic sanmıyorum ya cok umutsuzlastım sabah ters kalktım iidrarımın kokusu adet olcakmısım gibiydi hayata küstüm birden günlük ped taktım ama gelen giden yok henüz evde delice is yaptım yine gelen giden yok karnım davul. Sende var biseyler belli aksatma git su acile😍🤬😍👻
Bnane gitmicem gitmicem bnm degilmi gitmicem varsa eger bni cok bekletti o beklesin birazda 🤣🤣🤣 bnmde bi sislik var walla degisik bisey var hissi var ve bnde adet olcakmisim gibi asagidan hissediom ama cok peceteyle zorluom geliomu dio ondan belki bilmiom 🤔 insallah ikimizdede vardir adetin gectimi ?

Ama senin batının üzerinden cok gecti ben cok merak ediyorum😞
Bnde ediom ama hep acele ediom husran oluo bu sefer rabbimin verdigi test se eger sabir bnde bu testi gecmek istiom misafir gelen yeni gelinle konustuk o bile dio cok ablasi var kesin hamilesin dio ama cok sakin ruhsuzsun millet 50 kere giderdi doktora dio napiyim alistim husrana sakin kaliom busefer belki yok kim bilir 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back