- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Ay ben adamı diğer odaya razı edemiyorum kaldıki kaynanamaBoş ev durman hata tam yumurtlama zamanın koş kız koş kocayı tuttuğun gibi götür anasının evine![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben adamı diğer odaya razı edemiyorum kaldıki kaynanamaBoş ev durman hata tam yumurtlama zamanın koş kız koş kocayı tuttuğun gibi götür anasının evine![]()
Üstte yazdım kuzumHey masalllh nasil yaptinz kiz millet varkenhell olsn valla
Gordum cnm insllh tutarÜstte yazdım kuzumani gelişti kuzum bende inanamadım
![]()
Çok çok aminnn gebe çıkarsam şok olcam zaten yaAy çok iyi yaaa hadi inşallah kuzum :))
Hadi ya genelde biz bayanlar ikna olmaz erkekler bayılır adranalineAy ben adamı diğer odaya razı edemiyorum kaldıki kaynanama![]()
Tamam cnm hyrlisi bklmHayrlisi olsn cnm diger ay insllh. Ben daha olmadimnanaya sole yeni batini yazsin
Sende mi gördün o topiği ondan şey ettim bnde ya tutarsa diyeGordum cnm insllh tutarkaynana evinde yapin tutar demisti biri
![]()
Kiz niye oyke diosun cok üzüldüm inan,Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi.birde coraspin kan sulandirici kullaniyorum o erkenden getiriyor
İnşallah cnm okadar cok testin yanılma payı yoktur die düşünüyorumBosver sen onlri. Var senin bebisin gelmis. Bak biz soluorz.raht ol keyfini cikar
EvetSende mi gördün o topiği ondan şey ettim bnde ya tutarsa diye![]()
Hemen duş almadın inşallahÇok çok aminnn gebe çıkarsam şok olcam zaten ya
Tabiki deee. O kdar test yaptin. Olmasaydi hepsinde cikmazdi. Sislik oluomus zaten. Demek ki bebgin soluna yerlesmis rahminİnşallah cnm okadar cok testin yanılma payı yoktur die düşünüyorumkafam çok karıştı ama sol kasıgımda bir şişlik var sag taraf boş
![]()
İnşâllah kuzuEvetinsllh gerck olur
Benimki biraz nazlıHadi ya genelde biz bayanlar ikna olmaz erkekler bayılır adranalinekız ben ben kendi evimde bile biri varken çekinir yapamam aklıma geldikçe ben bunu nasıl yaptım diyorum
![]()
Aldım kuzu çok dursam şüphelenirlerdi çıkıp bi daha giremedim deHemen duş almadın inşallah![]()
Daha yenisiniz açılır zamanlaBenimki biraz nazlı![]()
Bnane gitmicem gitmicem bnm degilmi gitmicem varsa eger bni cok bekletti o beklesin birazdaİnsallah yavrum ya benimde sol kasıkta karnı iceri cekince yumru gibi bi acı olusuyo ama ben hic sanmıyorum ya cok umutsuzlastım sabah ters kalktım iidrarımın kokusu adet olcakmısım gibiydi hayata küstüm birden günlük ped taktım ama gelen giden yok henüz evde delice is yaptım yine gelen giden yok karnım davul. Sende var biseyler belli aksatma git su acile![]()
Olsun gidenler gitmiştir yerineAldım kuzu çok dursam şüphelenirlerdi çıkıp bi daha giremedim de![]()
Bnde ediom ama hep acele ediom husran oluo bu sefer rabbimin verdigi test se eger sabir bnde bu testi gecmek istiom misafir gelen yeni gelinle konustuk o bile dio cok ablasi var kesin hamilesin dio ama cok sakin ruhsuzsun millet 50 kere giderdi doktora dio napiyim alistim husrana sakin kaliom busefer belki yok kim bilirAma senin batının üzerinden cok gecti ben cok merak ediyorum![]()