Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah yavrum ya benimde sol kasıkta karnı iceri cekince yumru gibi bi acı olusuyo ama ben hic sanmıyorum ya cok umutsuzlastım sabah ters kalktım iidrarımın kokusu adet olcakmısım gibiydi hayata küstüm birden günlük ped taktım ama gelen giden yok henüz evde delice is yaptım yine gelen giden yok karnım davul. Sende var biseyler belli aksatma git su acile

Insallah yaaa , iyi düşüneyim.bir önceki kimyasal olunca ondan korkuyorum

O konu anlayan bni bi anlatsin nasil bi sifreli konusmaysa anlamadim bugun sen bna yarin bn sana olmadi o suna ama ne
Lisede sınıfta en yaramaz olanlar ya duvar kenarından yada arka dörtlüden cıkar ya o hesaptı bunlar dün gece

Canım meraba, bende de daha çok kasıklarda batma sızı oluyordu karnımda da şişlik var nasıl oldun devam ediyor mu ağrılar?
Ara ara incecik sızılarım oluyo canım bazen batma gibi yasıyorum ama sol tarafı biryere vurmusum sanırım acı dedigim olay onsan kaynaklandı galiba yarın bat günüm bugün regl olacakmısım gibi uyandım bu gece baslar herhalde suan gelen giden yok canım bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…