Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napiyim kndimizi paralasakda aglayip yerden yere atsakda olan oluo zaten nie bosa stres yapioz heycan ayri ama millete niye kazandiralimki ayda 1 kez test yeterli birbirimize gaz vermeyek adet gecikince yapalim yada yaklasinca sonra uzuluoz stres oluoz adet gecikio belki bnde de yok ama napiyim rabbim biliodur bosa kalbimize dusurmedi dimi bebegi belki sabrimizi denio belki yasanacaklarimiz var istemeyenlerin bile oluo yaw bu prezevtf bile delik cikip hamile kalan var dusun o kadar rabbim verince oluo bazen doldugumuz gunler olluo kabul o gunlere ama her ay yapmayalim bole yemin ederim bi sene once sacimda 1 tel beyaz vardi simdi komple beyaz stresden uzuntuden ne gerek var kndimizi yaslandirip eslerimizinde bizimde omrumuzu azaltioruz heycanimizi bitirioz bkleyelim nasipde varsa olur o kadar cok gaza geldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hheeeeelllllaaalll bbbeeee duymak istediklrimiz 😘😍😍💕

Bence düşünüyorlar olurda olmazsa diye düşünmüyorum diyordur😄. Ben ilk düşünmeye başladığımda da şimdi de sorduklarında düşünmüyorum diyorum. Yoksa bu 15 ay bunların çenesi duramazdı neden olmuyor sıkıntı ne 2 yılı geçti falan. Bunları bildiğim için herkese daha düşünmüyorum diyorum 😂
Yok kiz dusunmuo kocasi bile daha cok dusunceli sacimi boyatcam yok gezcem die kndini paralio kocasi izin vermio istemiodu kiz bariz belli 🤔

Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ben 3 senedir bekliyorum cok talihsiz şeyler yaşadım yinede Rabbime tevekkül ediyorum sende öyle yap ve bence gitmelisin hasteneye😊 insaAllah en yakin zamanda hepimizin kucagi saglikli hayirli bebislerle dolar☺😍 bu arada ayni yaştayız🤩😘

Sakin olmak lazim kuzum zamani var inaniorum su an dewlet herseye imkan verio sukurki bisekilde olur inan sadece bkle olcak biliorum hepimizin umudunu yitirme 💕🤲
İnşallah bizde bu güzel duyguyu tadarız. Bu ay hiç takmamıştım zaten ovu yü kaçırdık diye ama bu gebelik haberi içimi bi tuhaf etti. Başımın içi uğulduyor gibi zonkluyor gibi bi değişik oldum 😔

İnşallah bizde bu güzel duyguyu tadarız. Bu ay hiç takmamıştım zaten ovu yü kaçırdık diye ama bu gebelik haberi içimi bi tuhaf etti. Başımın içi uğulduyor gibi zonkluyor gibi bi değişik oldum 😔
Bnde merak ediorum herkez gibi o heycanlari ama cidden sakin kalmak lazim 🙂

Ah ah bende 4 yıldır neler yaşadım neler millet doğururken ben hala Vajinusmustum herkes olmuyo sandı yalan söyledim millete tedavi görüyorum dedim benden sonra her evlenen bebek sahibi oldu eşim arkadaşlarıyla bile görüşmüyor doğru düzgün herkes hadi artık diyormuş adamın iyice psikolojisi bozulmuştu çok şükür 3 buçuk ay önce yendim hemen başladık denemelere bakalım ne zaman olcak..

Görümcem bizden küçük 2. Çocuğuna hamileymiş kaynanam söyledi içim acıdı sonra utanmadan herkesin olduğu ortamda ilk çocuğuna diyo ki sorun bakalım ismi ne olcak kardeşinin diye😑insanlar çok acımasız..

Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ben 3 senedir bekliyorum cok talihsiz şeyler yaşadım yinede Rabbime tevekkül ediyorum sende öyle yap ve bence gitmelisin hasteneye😊 insaAllah en yakin zamanda hepimizin kucagi saglikli hayirli bebislerle dolar☺😍 bu arada ayni yaştayız🤩😘
Insallahhhhh en kisa zamanda kucaklarimiz dolarrrrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back