Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canimmm son adetlerim
19 agustos
27 temmuz
29 haziran
31 mayis

Sanki duzenli 28günde bir gibiydi ama hic ilac kullanmiyordum. Zaten ben ne zaman gebelik icin ilac kullansam bütün düzenim altüst oluyor. Bu ay 8gün gonal f igne oldum 2 tane ovitrelle catlama ignesi oldum.
Zaten normaldede coraspin kan sulandirici kullandigimdan 3 gün kahverengi lekelenme sonrasinda 4.gün adetim geliyor 4gün daha sürüyor.
Ya bu kadar düzgün adet okuyoken nası yumurtlama olmuyo hayret valla da billa da hayret ya!!
Glifor denedin mi?
Hayıt otu hapı denedin mi ?
Acaba direk yumurtaya müdahaledense beyne o hormonları ürettirip yumurtlamana mı yardım ettirmen daha iyi olur ki ?
Lh fsh ve diğer yumurta büyğten çatlatan hormonlar hep beyinden geliyor, sanırım epifizdi yanlışsam affola. Bu glifor veya hayıtotu hapı sanırsam diğer organlardaki işleyişleri düzenliyor ve beyin hormonları düzgün çalılşıyo.
Ben işte aynen senin durumuna düşmemek için doktorun önerdiği bu yumurta büyütme ve çatlatma ilaçlarını istemedim geçen ay. Eminim heryerim bozulur dedim.
Bir gliforu sorsana ya doktoruna? Hem gecen demiştin di mi sendin o bi ara çok kilo almıştım sonra verdim diye? İnsülin dengesizliklerini de düzenliyo bu ilaç.

Canimmm son adetlerim
19 agustos
27 temmuz
29 haziran
31 mayis

Sanki duzenli 28günde bir gibiydi ama hic ilac kullanmiyordum. Zaten ben ne zaman gebelik icin ilac kullansam bütün düzenim altüst oluyor. Bu ay 8gün gonal f igne oldum 2 tane ovitrelle catlama ignesi oldum.
Zaten normaldede coraspin kan sulandirici kullandigimdan 3 gün kahverengi lekelenme sonrasinda 4.gün adetim geliyor 4gün daha sürüyor.
Canım ben de onu diyorum, sen bi ay bırak herseyi bak
28 miş düzenin, 12-14-16 da ilişkiye gir o eşine artık mesirin kendisini mi yedirirsin bilmiom 😂 bi de böle dene ya. Ovu testi fln da stres yapıyo demek ki sende de. Takip yapmadan gayet çat çat takvim gibi ilerle, o zaman yumurtanı etkileyemezsin. Bak ben soğan kürü dışında dikkat ettim, yani soğan kürü direk bozuyor herseyi ama. Mesela hayıt otu hapıyla 40 da oldum
Gliforla 37 de
Çörekltuyla da 37 de
Benim ovu 21-25 arası bunu kabıl ettm.
Sende biraz sıfırla beyni

Ya bu kadar düzgün adet okuyoken nası yumurtlama olmuyo hayret valla da billa da hayret ya!!
Glifor denedin mi?
Hayıt otu hapı denedin mi ?
Acaba direk yumurtaya müdahaledense beyne o hormonları ürettirip yumurtlamana mı yardım ettirmen daha iyi olur ki ?
Lh fsh ve diğer yumurta büyğten çatlatan hormonlar hep beyinden geliyor, sanırım epifizdi yanlışsam affola. Bu glifor veya hayıtotu hapı sanırsam diğer organlardaki işleyişleri düzenliyor ve beyin hormonları düzgün çalılşıyo.
Ben işte aynen senin durumuna düşmemek için doktorun önerdiği bu yumurta büyütme ve çatlatma ilaçlarını istemedim geçen ay. Eminim heryerim bozulur dedim.
Bir gliforu sorsana ya doktoruna? Hem gecen demiştin di mi sendin o bi ara çok kilo almıştım sonra verdim diye? İnsülin dengesizliklerini de düzenliyo bu ilaç.

Canim ben daha once aslinda glifor kullanarak gebe kaldim kimyasal oldu. Ben hastaligim öncesi cok düzensizdim ve asla yumurtlama zamanimi anlamiyordum sonra 2 ay hayit hapi ictim. Simdi yumurtalarim catlamasada yumurtlama zamaninda kasiklarimda hissediyorum ve reglimi düzenledi. Yine eczaneden hayit hapi alip 3 ay daha kullanicam.gliforuda doktoruma tekrar sorucam.hatirlattigin iyi oldu.

Canım ben de onu diyorum, sen bi ay bırak herseyi bak
28 miş düzenin, 12-14-16 da ilişkiye gir o eşine artık mesirin kendisini mi yedirirsin bilmiom 😂 bi de böle dene ya. Ovu testi fln da stres yapıyo demek ki sende de. Takip yapmadan gayet çat çat takvim gibi ilerle, o zaman yumurtanı etkileyemezsin. Bak ben soğan kürü dışında dikkat ettim, yani soğan kürü direk bozuyor herseyi ama. Mesela hayıt otu hapıyla 40 da oldum
Gliforla 37 de
Çörekltuyla da 37 de
Benim ovu 21-25 arası bunu kabıl ettm.
Sende biraz sıfırla beyni

Screenshot_2019-08-18-16-35-21.png siparis ettim bile. Zaten doktor artik senin icin yapabilecegim birsey yok dedi. Mecbur tüp bebek. Eeee bende parada yok o yüzden para biriktirene kadar hayit hapindan baska birsey kullanmicam.
Buarada her bitkisel kür herkese iyi gelmiyor zaten.
1_sogan kürü bana ne zarari ne yarati oldu
2_ bal tarcin cörekotu kürü kist yapti (zaten cörekotu bazi bünyelerde kust yapiyormus)
3_incir kürü (aman Allah im benim rahmimi mafetti 10larca yumurtam olup kust oldu)
4_ aslan pencesi civanpercemi regliyi duzenler dediler.kullandigim ay 55.günde regli oldum.
5_hayit otunun bitkiside ise yaramadi ama hayit hapi benim icin icat edilmis.

Anam ne buldum tobe acaba hamilemiyimki ben 4 gun bile tam surmedi lekeler ve gogus agrilarim bitti die uzuluodum sislik var gogsumde
ay heycan yaptim simdi ve lekeler damla gibi cok acik pembeydi ama yerlesme kanamasi adet öncesi dio bnm gecti adetim gec dollenme olabilirmiki 🤔🤔
Benim gögüsler sismisti cuma günü cumartesi aksamda ufacık pembe birsey geldi ama kanama degildi burda yazan minumum üc saat diyor bende bir saat bile sürmediki anladınmı sen yavrum ben birsey anlamadım😕

B

enim adetten önce çok akıntım oluyor, sanırsam gebeyken olmamıştı. Ama bu bahsettiğim akıntı olmama dönemi 4-5 hafta gebelik arasıydı.
Benim de başlar yarın akıntım, vajınamda bi yumuşama ve açılma oluyo bi de... ha bu saydıklarımı yaşayıp gebe oldugunu öğrenen arkadasım da var... bu sebeple ben bilmiom hiçbişe ya
Offf cok umut böyle oluyor inşallah gelmez

Canım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deni😘
Adetliyken söyleyince parladim

Kızlar bu hafta yumurtlama günlerim sol kasıkta batmalar var yumurtlama yaklaştı diyemi acep arada sağa geçiyo ama ağırlıkla solda

Canım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deni😘
Kız benim adet günüm değil ama ayaklarım çok üşüyor yani bu acaba kötü bişeymi

Canim inşallah çok güzel haberler alırsın.Bence yap sen yarın koyulasmis olmalı eğer varsa.ve bence var
Yaa bni hamiş ilan ettin bile 😁😁😁 insllh oyledir. Bnm reglm en gec 2 3 gun gecikir. O yuzden beklerim belki. senin regl agrin falan basladi mi. Bende bisy yok . Su an icimde sol tarafta rahmime dogru zonklma var. Belki üsuttum ondandr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back