- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 36
Evet 2 gün sonra yaptircam.ama çok mu düşük bu değer zamanına göreInşallah kimyasal olmaz, en iyisi 2 günde takip
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 gün sonra yaptircam.ama çok mu düşük bu değer zamanına göreInşallah kimyasal olmaz, en iyisi 2 günde takip
Canım batın gectmiki senin niye hemen test yaptın?Kizlarrr cebap verin
Bugun catlamanin 13 gunu test yaptim negatiff sizce hala umut varmi
Hayırlısı olsun tatlım güncelledimSelam kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidirBen az evvel hastalandım yeni bat bildiriyorum 16 Eylül
Başka bahara kaldı gebelik
![]()
Hayrlisi olsn cnm diger ay insllh. Ben daha olmadimAdet oldum canım ben yarın dr gidicem bklm Allah tan hayırlısı sen oldun mu cnm
Bence değil benimkide boyleydi, geç döllenme olmus olabilir, gönlümüzü ferah tutunEvet 2 gün sonra yaptircam.ama çok mu düşük bu değer zamanına göre![]()
Teşekkür ederim canımHayırlısı olsun tatlım güncelledim![]()
Nasil cikmaz yaa. Idrar testinde cikio amaa . Ne garipKızlar dr gitim sabah evde test yaptım silik çıktı dr gitim orda test yaptı birşey cıkmadı hamile ola bilirsin geç dolenme ola bilir dedi haftaya perşembe tekrar test yapalım dedi cıkmasa birşey kanda takip ederiz dedi karnım agrıyor bugün sanki olacak gibi ama akıntım da var adet olmadan önce akıntısı olan var mı çokta sevinmiştimbe cıkar bilmiyorum
Bu ay benimde öyle oldu silik cizgi cikti hep ümitlenmisdim bende.. Ama kuruma cizgisiymis sanirim 1 gün erken adet oldum.. Bence simdiden colda ümitlenme canimm.. Cok üzülüyor insan sonraYok 5 dk icinde degil 10 dk yi gecti sanirsam![]()
Bende de bugün kasık batması oldu kesin adet olcamAra ara incecik sızılarım oluyo canım bazen batma gibi yasıyorum ama sol tarafı biryere vurmusum sanırım acı dedigim olay onsan kaynaklandı galibayarın bat günüm bugün regl olacakmısım gibi uyandım bu gece baslar herhalde suan gelen giden yok canım bekliyorum...
Kaç günde adet oldun şimdi canım?Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi
Canım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deniAdet sancilari cekmek normal degil arkadaslar ya anlamadim ben simdi kaynanam da gelmis diyor sen sanci cekiyorsun gebelik olmuyor artik dayanamdim patladim
Hayırlısı olsun kuzumKanuni den mi aldın. Ben de gelebilirim eylülde orayasen bi git bakalım nasıl işlio napuyoröar aşılamada
enim adetten önce çok akıntım oluyor, sanırsam gebeyken olmamıştı. Ama bu bahsettiğim akıntı olmama dönemi 4-5 hafta gebelik arasıydı.Kızlar dr gitim sabah evde test yaptım silik çıktı dr gitim orda test yaptı birşey cıkmadı hamile ola bilirsin geç dolenme ola bilir dedi haftaya perşembe tekrar test yapalım dedi cıkmasa birşey kanda takip ederiz dedi karnım agrıyor bugün sanki olacak gibi ama akıntım da var adet olmadan önce akıntısı olan var mı çokta sevinmiştimbe cıkar bilmiyorum
Kaç günde adet oldun şimdi canım?
Bekle canım benim bugün BAT halen yapmadım sabırla bekliyorum .yapma stres oluyor insan. Ilk kez Bu ay yapmıyorumKizlaaar icim icime sigmio yaaayarin olsn bi an once. Sizce ne zmn test yapim yarin olmazsam. 3 gun falan beklim mi yaa. Dusunceler gidip gelio kafamda
ya inşallah öyle olur inşallahBence değil benimkide boyleydi, geç döllenme olmus olabilir, gönlümüzü ferah tutun![]()