- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
İlk ve son olsun insallah digerlerini patır kütür dogur insallahInsallah ilk deneyimimiz olucak
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ve son olsun insallah digerlerini patır kütür dogur insallahInsallah ilk deneyimimiz olucak
İnsallah yavrum ya benimde sol kasıkta karnı iceri cekince yumru gibi bi acı olusuyo ama ben hic sanmıyorum ya cok umutsuzlastım sabah ters kalktım iidrarımın kokusu adet olcakmısım gibiydi hayata küstüm birden günlük ped taktım ama gelen giden yok henüz evde delice is yaptım yine gelen giden yok karnım davul. Sende var biseyler belli aksatma git su acileSol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugunbiraz önce ama degisik adet olmayacam gibi dusunuomda bilmiom umarim olmayiz kuzum umarim hamileyizdir
![]()
Insallah yaaa , iyi düşüneyim.bir önceki kimyasal olunca ondan korkuyorumBenimde ilk hamileligimde adet günümde 37 çıkmıştı galiba, sonucu veren kişi çok belirsiz konuşmuştu, gebelik olmayabilir doktorunuzla görüşün dedi, sonra 2 günde 1 kan verdim yükseldi, sonra doktora gittim geç döllenme dedi, inşallah sizde de bir sorun yoktur![]()
Ama senin batının üzerinden cok gecti ben cok merak ediyorumYa balim misafir gelio ve persembeye kndi doktoruma gidicem bu sefer acele etmicem varsa zaten cikar yoksa da nasip![]()
Hahaha hahaha totem yaptım belki tutar diye kuzuAllah kahretmeye seni hamile sandim deli ya tam gol olurken kalenin ucundan dönen top olurya millet tam sewinicekken mal gibi kal gelir tam öle oldum![]()
Onun günü cok gecti ama taammııSimdi de zorla test yaptircak kariya bak ya![]()
En kısa zamanda gerçeğini yazıp seni sevindirme çok isterim sırf sen sevin diye ne olur Rabbim lorikciğimi sevindirebileyimYyaaaaaaaaaaaa ne sevindim bi an![]()
Kolay geleBana söylemek istediginiz birsey varmı hanmlar ???
80 mesaj öncesine gidicem de simdii![]()
Inşallah kimyasal olmaz, en iyisi 2 günde takipInsallah yaaa , iyi düşüneyim.bir önceki kimyasal olunca ondan korkuyorum![]()
Allah razı olsun kuzummKolay geleAllah zihin açıklığı okuma gücü versin
![]()
Var yavrum minnacık bir morluk masa kenarına carptım sanırımAnaaa yok yok sana öle geliodur o mor degildir![]()
Lisede sınıfta en yaramaz olanlar ya duvar kenarından yada arka dörtlüden cıkar ya o hesaptı bunlar dün geceO konu anlayan bni bi anlatsin nasil bi sifreli konusmaysa anlamadimbugun sen bna yarin bn sana olmadi o suna ama ne
![]()
Virüs canım o bendede oldu 9gün yutkunamadımÇoook midem bulanıyooo kızlaaaar
Ama ben doğum dışında gebeliğim boyunca hiç kusmuş biri değilimsanırım virüs bu boğazım ağrıyo burnum da tıkalı
Şafak 3
Insallah onum acilsa durmamİlk ve son olsun insallah digerlerini patır kütür dogur insallah![]()
Yyyaaaaaa evet gebe kal da sevineyim artikEn kısa zamanda gerçeğini yazıp seni sevindirme çok isterim sırf sen sevin diye ne olur Rabbim lorikciğimi sevindirebileyim![]()
s pis virüs ben avusturyada dağdayım sen nerdesin!! Dünyanın heryeri aynı artıkVirüs canım o bendede oldu 9gün yutkunamadım![]()
Eylülü bekleyenler burdan devam edecekti amahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ik-umudu-olanlar.1136313/page-4#post-60891708 kızlar eylülü bekleyenler burdan da konusabılırız
Adet oldum canım ben yarın dr gidicem bklm Allah tan hayırlısı sen oldun mu cnm
Ara ara incecik sızılarım oluyo canım bazen batma gibi yasıyorum ama sol tarafı biryere vurmusum sanırım acı dedigim olay onsan kaynaklandı galibaCanım meraba, bende de daha çok kasıklarda batma sızı oluyordu karnımda da şişlik var nasıl oldun devam ediyor mu ağrılar?