Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugun 😔 biraz önce ama degisik adet olmayacam gibi dusunuomda bilmiom umarim olmayiz kuzum umarim hamileyizdir 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💕
İnsallah yavrum ya benimde sol kasıkta karnı iceri cekince yumru gibi bi acı olusuyo ama ben hic sanmıyorum ya cok umutsuzlastım sabah ters kalktım iidrarımın kokusu adet olcakmısım gibiydi hayata küstüm birden günlük ped taktım ama gelen giden yok henüz evde delice is yaptım yine gelen giden yok karnım davul. Sende var biseyler belli aksatma git su acile😍🤬😍👻

Benimde ilk hamileligimde adet günümde 37 çıkmıştı galiba, sonucu veren kişi çok belirsiz konuşmuştu, gebelik olmayabilir doktorunuzla görüşün dedi, sonra 2 günde 1 kan verdim yükseldi, sonra doktora gittim geç döllenme dedi, inşallah sizde de bir sorun yoktur 😊
Insallah yaaa , iyi düşüneyim.bir önceki kimyasal olunca ondan korkuyorum:(

O konu anlayan bni bi anlatsin nasil bi sifreli konusmaysa anlamadim 🤣 bugun sen bna yarin bn sana olmadi o suna ama ne 🤔
Lisede sınıfta en yaramaz olanlar ya duvar kenarından yada arka dörtlüden cıkar ya o hesaptı bunlar dün gece😂😂

Canım meraba, bende de daha çok kasıklarda batma sızı oluyordu karnımda da şişlik var nasıl oldun devam ediyor mu ağrılar?
Ara ara incecik sızılarım oluyo canım bazen batma gibi yasıyorum ama sol tarafı biryere vurmusum sanırım acı dedigim olay onsan kaynaklandı galiba 😕 yarın bat günüm bugün regl olacakmısım gibi uyandım bu gece baslar herhalde suan gelen giden yok canım bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back