Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım🥺🥺
Heeey burada ümitsizlige yer yok kalk silkelen ve calismalara kaldigin yerden devam et😃😃😃

kızlar dün adet gunumdü .bu sabah bhcg sonucum 33.5 çıktı.acaba normal mi:KK43: ben daha yüksek bekliyordum
Benimde ilk hamileligimde adet günümde 37 çıkmıştı galiba, sonucu veren kişi çok belirsiz konuşmuştu, gebelik olmayabilir doktorunuzla görüşün dedi, sonra 2 günde 1 kan verdim yükseldi, sonra doktora gittim geç döllenme dedi, inşallah sizde de bir sorun yoktur 😊

Bi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım🥺🥺
Ayyy kuzum bi sene icin de 4 5 kisi bnden sonra ewlenmelerine ragmen hamile kaldi hele bi kiz bnden 2 ay snra evlendi hamile kaldi dusuk yapti hemen pesinden hamile kaldiki istemiolardi dusun bn vurayim kndimi 🤣🤣🤣

Kizlar merhaba normalde batim 23 ya da 24 u idi. Esim askere gidecek ben de memlekete gideceğim iste o yuzden yaptıralim birlikte ogrenelim dedik yoksa beraber ogrenemeyecektik. Velhasil bthcg 110 çıktı doktorun yanina gectik hayirli olsun dedi carsamba tekrar test tekrarlayacagiz icimiz rahat olsun dedi. 🙈🙈 rabbim tum bekleyen ve isteyenlere nasip etsik insallah
Öncelikle hayırlı olsun, sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah... Hiç belirtiniz varmiydi?

Ayyy kuzum bi sene icin de 4 5 kisi bnden sonra ewlenmelerine ragmen hamile kaldi hele bi kiz bnden 2 ay snra evlendi hamile kaldi dusuk yapti hemen pesinden hamile kaldiki istemiolardi dusun bn vurayim kndimi 🤣🤣🤣
Bence düşünüyorlar olurda olmazsa diye düşünmüyorum diyordur😄. Ben ilk düşünmeye başladığımda da şimdi de sorduklarında düşünmüyorum diyorum. Yoksa bu 15 ay bunların çenesi duramazdı neden olmuyor sıkıntı ne 2 yılı geçti falan. Bunları bildiğim için herkese daha düşünmüyorum diyorum 😂

Ne kadar guzel soyledin . Acele etmemek cok iyi olsa zateb vardir
Napiyim kndimizi paralasakda aglayip yerden yere atsakda olan oluo zaten nie bosa stres yapioz heycan ayri ama millete niye kazandiralimki ayda 1 kez test yeterli birbirimize gaz vermeyek adet gecikince yapalim yada yaklasinca sonra uzuluoz stres oluoz adet gecikio belki bnde de yok ama napiyim rabbim biliodur bosa kalbimize dusurmedi dimi bebegi belki sabrimizi denio belki yasanacaklarimiz var istemeyenlerin bile oluo yaw bu prezevtf bile delik cikip hamile kalan var dusun o kadar rabbim verince oluo bazen doldugumuz gunler olluo kabul o gunlere ama her ay yapmayalim bole yemin ederim bi sene once sacimda 1 tel beyaz vardi simdi komple beyaz stresden uzuntuden ne gerek var kndimizi yaslandirip eslerimizinde bizimde omrumuzu azaltioruz heycanimizi bitirioz bkleyelim nasipde varsa olur o kadar cok gaza geldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Öncelikle hayırlı olsun, sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah... Hiç belirtiniz varmiydi?
Çok teşekkür ederim amiin insallah ❤🤗belirti olarak ilk once bel agrisi hissettim. Sol tarafimda batma ve son uc gündür de sanki adet olacakmisim gibi ağrı sancim var. Onun dışında göğüslerim de falan bir sey hissetmedim.

Aynen benimle evlenenler doğum yaptı.ben düşünmeye başladığımdan beri de 4akrabam üstüme hamile kalıp Doğum yaptı bende tık yok

Aynen benimle evlenenler doğum yaptı.ben düşünmeye başladığımdan beri de 4akrabam üstüme hamile kalıp Doğum yaptı bende tık yok
Sakin olmak lazim kuzum zamani var inaniorum su an dewlet herseye imkan verio sukurki bisekilde olur inan sadece bkle olcak biliorum hepimizin umudunu yitirme 💕🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back