- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hheeeeelllllaaalll bbbeeee duymak istediklrimizNapiyim kndimizi paralasakda aglayip yerden yere atsakda olan oluo zaten nie bosa stres yapioz heycan ayri ama millete niye kazandiralimki ayda 1 kez test yeterli birbirimize gaz vermeyek adet gecikince yapalim yada yaklasinca sonra uzuluoz stres oluoz adet gecikio belki bnde de yok ama napiyim rabbim biliodur bosa kalbimize dusurmedi dimi bebegi belki sabrimizi denio belki yasanacaklarimiz var istemeyenlerin bile oluo yaw bu prezevtf bile delik cikip hamile kalan var dusun o kadar rabbim verince oluo bazen doldugumuz gunler olluo kabul o gunlere ama her ay yapmayalim bole yemin ederim bi sene once sacimda 1 tel beyaz vardi simdi komple beyaz stresden uzuntuden ne gerek var kndimizi yaslandirip eslerimizinde bizimde omrumuzu azaltioruz heycanimizi bitirioz bkleyelim nasipde varsa olur o kadar cok gaza geldim
Yok canim ya onu duymadımMatofini duydunuz mu? Doktor bana Matofini verdi, eşime Proxyman i verdi.
Boşa para bence testlerPinti oda bn gibi
Yok kiz dusunmuo kocasi bile daha cok dusunceli sacimi boyatcam yok gezcem die kndini paralio kocasi izin vermio istemiodu kiz bariz belliBence düşünüyorlar olurda olmazsa diye düşünmüyorum diyordur. Ben ilk düşünmeye başladığımda da şimdi de sorduklarında düşünmüyorum diyorum. Yoksa bu 15 ay bunların çenesi duramazdı neden olmuyor sıkıntı ne 2 yılı geçti falan. Bunları bildiğim için herkese daha düşünmüyorum diyorum
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ben 3 senedir bekliyorum cok talihsiz şeyler yaşadım yinede Rabbime tevekkül ediyorum sende öyle yap ve bence gitmelisin hasteneye1.5 senedir
İnşallah bizde bu güzel duyguyu tadarız. Bu ay hiç takmamıştım zaten ovu yü kaçırdık diye ama bu gebelik haberi içimi bi tuhaf etti. Başımın içi uğulduyor gibi zonkluyor gibi bi değişik oldumSakin olmak lazim kuzum zamani var inaniorum su an dewlet herseye imkan verio sukurki bisekilde olur inan sadece bkle olcak biliorum hepimizin umudunu yitirme
Aglama artik sakin ol elbet olacak bebelerimizBoşa para bence testlerbasol agriyor ya o kadar agladim ki sabah
Bnde merak ediorum herkez gibi o heycanlari ama cidden sakin kalmak lazimİnşallah bizde bu güzel duyguyu tadarız. Bu ay hiç takmamıştım zaten ovu yü kaçırdık diye ama bu gebelik haberi içimi bi tuhaf etti. Başımın içi uğulduyor gibi zonkluyor gibi bi değişik oldum
Ne güzel ya düşünmeyince hemen olmuş. Keşke bizimde öyle olsaydı. Her ay beklemekten sıkıntıdan yaşlandık artıkYok kiz dusunmuo kocasi bile daha cok dusunceli sacimi boyatcam yok gezcem die kndini paralio kocasi izin vermio istemiodu kiz bariz belli
Adam olunHheeeeelllllaaalll bbbeeee duymak istediklrimiz
Aynn cnm ya adet gecikse hemn kalsak hamile nerdeeeeNe güzel ya düşünmeyince hemen olmuş. Keşke bizimde öyle olsaydı. Her ay beklemekten sıkıntıdan yaşlandık artık
Allah kahretmeye seni hamile sandim deli ya tam gol olurken kalenin ucundan dönen top olurya millet tam sewinicekken mal gibi kal gelir tam öle oldumHAMİLEYİMMMMM
Yazmak istiyorum bnde artık buraya ne olur Allahım nasip et artık dayanamıyorummm
Insallahhhhh en kisa zamanda kucaklarimiz dolarrrrrrRabbim hayirlisiyla nasip etsin ben 3 senedir bekliyorum cok talihsiz şeyler yaşadım yinede Rabbime tevekkül ediyorum sende öyle yap ve bence gitmelisin hasteneyeinsaAllah en yakin zamanda hepimizin kucagi saglikli hayirli bebislerle dolar☺ bu arada ayni yaştayız
Yyaaaaaaaaaaaa ne sevindim bi anHAMİLEYİMMMMM
Yazmak istiyorum bnde artık buraya ne olur Allahım nasip et artık dayanamıyorummm
Ayy ben de ben deeAllah kahretmeye seni hamile sandim deli ya tam gol olurken kalenin ucundan dönen top olurya millet tam sewinicekken mal gibi kal gelir tam öle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?