Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugun 😔 biraz önce ama degisik adet olmayacam gibi dusunuomda bilmiom umarim olmayiz kuzum umarim hamileyizdir 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💕
Ovasyon testin car mi bazi hamilelerde ovulasyon yumurtlamadaki gibi cikiyormuş

Bi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım🥺🥺
Bi de planladiklari zaman olmuuor mu canim ne uyuz bi durum bunu cok iyi bilirim 🤗🤗 Allah sabir vrrsin bize insallahhh ya cok zor coooookkkk

Bi de planladiklari zaman olmuuor mu canim ne uyuz bi durum bunu cok iyi bilirim 🤗🤗 Allah sabir vrrsin bize insallahhh ya cok zor coooookkkk
Aynen eskiden hamilelik haberi duydum mu kendi çocuğum olacak gibi sevinirdim. Bu çok mucize bi olay diye heyecandan yerimde duramazdım. Şimdi bi yanım eksik hissediyorum 🥺

Esime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyor😂😂😂o da biliyor anlayissiz biri oldugunu danasinin🤣🤣🤣insallah bakalim test mest isterler simdi bi de ya obur aya kalsin istemiyorum .

Canim ben senin yerinde olsam gebe kalsamda söylemem bu tip insanlara. Gider hic sevmedigi birine söylerim ondan öğrensin çatlasın patlasın kudursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back