Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sancılı oluyo kuzum olmazmı oyle aman aman değilde yatıyorum yani ilk gun. Gece boyle batmalar oldu bildim sabaha gelir dedim 15 20 defa battı battı buraktı boyle saydım ozellikle. Sncı ile bebeğin alakası yok uzulme kendini dinleme. Başka şeylerle ugraş ben az once pazara gittim geldim.
Kaynanam psikolojimi bozdu resmen

L Loriklorik gülüm ne oluyor dur bakalım bi silkelen bi kendine gel ve lütfen bu sözlerin için tövbe et
Biz bilemiyoruz bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu rabbim zamanı gelmeden bize hiçbirşey vermez neylerse gizel eyler
Herkes gibi kendimden örnek verecek olursam ilk kizimi 5. Yılda aldım ama inan son yılda kafaya takmaya başladım daha 1bucuk yıl inanki çok değil ve eltilerim ve gorumcemle aynı ayda evlenmistik 4 düğün yapmıştık onlar 2. Bile doğum yapmışlardı hep dua ettim çocuk isteme duaları araştırdım tedavimi ihmal etmedim drlara danistim belki şundan belki bundan dr bey diye testler istedim histereskopi çektirdim elimden ne geldiyse yaptım baktım sorun yok dedim artık rabbimin takdiri duami edip sabırla beklicem nasibimde varsa zamanının gelmesini beklicem
Inş seninde bir zamanın var cnm sabırla bekle insss herşey daha güzel olacak
Cok tesekkur ederimmm allah razi olsun ya beklemekten baska bosey gelmiyor elomizden zaten

aa pardon canım diğer arkadaşla karştrdım mesajlarnızı🙈 yumurtlamadan önceki 3gün yumurtlama günü ve sonraki 3gün de önemli canım benim yoğunluk bu şekildeydi.Her gün ilişki evet ama arada bir gün değerlendirememiştik biz.
Kız öylede sperm kalitesi düşer diyo korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back