Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yılın sonunda oldu canım herhangi bir sorun yoktu görünürde en son rabbim nasip etti🙏Yumrtlama günlerine dikkat ettik ve genellikle sabah birliktelik.Biraz sabır ve çokca dua 🌼
Ay bende sabah ilişkinin faydasını duydum yaa ovulasyonlamı takip ettin canım tam 1 yıl korunmama üzerine oldu yanii 😍

1 yılın sonunda oldu canım herhangi bir sorun yoktu görünürde en son rabbim nasip etti🙏Yumrtlama günlerine dikkat ettik ve genellikle sabah birliktelik.Biraz sabır ve çokca dua 🌼
Bizde cokca da az sabir var🤗🤗bizim 1.5 yildir . Varikoselden olmuyor.

merhaba ben de geldim :=)
ben de 6 senedir bekliyorum günüm geçti bugün de uyuyakaldım yarın erken kan tahliline gideceğim :D:D:D bu ağustos gelir mi bebek bilmiyorum

Kızlar adet olacakmısım gibi siskinligim oldu büyük ihtimalle sonuc hüsran olacak beklemedeyim islerim var hepinize dönecem halledince😥😞

Ay bende sabah ilişkinin faydasını duydum yaa ovulasyonlamı takip ettin canım tam 1 yıl korunmama üzerine oldu yanii 😍
ovulasyob kullanmadm adetlerm düzenlydi takip programyla denedim yumurtlama günleri dşnda da 2 güne bir birliktelik oldu yani sabit kalmadm.Aşılamanın faydasnı gçrürsün inşallah canm sonuçta en hızlı en kaliteli spermler seçiliyor etkisi büyük Allahım nasip etsn size de en kısa zamanda🙏🙏🙏

Selam kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir 😊 Ben az evvel hastalandım yeni bat bildiriyorum 16 Eylül 😄 Başka bahara kaldı gebelik 😇

ovulasyob kullanmadm adetlerm düzenlydi takip programyla denedim yumurtlama günleri dşnda da 2 güne bir birliktelik oldu yani sabit kalmadm.Aşılamanın faydasnı gçrürsün inşallah canm sonuçta en hızlı en kaliteli spermler seçiliyor etkisi büyük Allahım nasip etsn size de en kısa zamanda🙏🙏🙏
Kız yok aşılama düşünmüyorum ben :) yumurtlama günleri üst üste hergünmü ilişki oldu canım benimde şuan yumurtlamaya bi kaç gün var geçen haftayı gün aşırı değerlendirdik iki kerede sabah ilişki olucak şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back