Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kist ağrı yapıyomuki kıız

Tabi yapiyo .tabi belki kisiden kisiye degisebilir
Benim sanki yumurtlama zamanindaki gibi kasiga vuran agrim oluyor regli öncesi.regli olana kadar devam ediyor. sanirim kist kendini parcalamaya calisiyor
Sonrasinda regli olunca rahatliyorum.

Tabi yapiyo .tabi belki kisiden kisiye degisebilir
Benim sanki yumurtlama zamanindaki gibi kasiga vuran agrim oluyor regli öncesi.regli olana kadar devam ediyor. sanirim kist kendini parcalamaya calisiyor
Sonrasinda regli olunca rahatliyorum.
Pko muydu senin normal kistmi benim yumurtlama günlerim sol kasığımda hafif ağrılar başladı

Ooo hem de nasil sancilii kivraniyorm. Esime masaj yaptriorm ama ilac icmiorm.
İlaç iç canm eğer farklı bir rahatsızlığın yoksa ilaçtan zarar gelmediğini az önce bir doktorun videosunu izleyerek anladım bende içmezdim ama içmek daha iyiymiş çünkü bende hep hastanelik olurum eğer içmessem bak şuan sancılarım başladı adeti göreyim hemen içecem

İlaç iç canm eğer farklı bir rahatsızlığın yoksa ilaçtan zarar gelmediğini az önce bir doktorun videosunu izleyerek anladım bende içmezdim ama içmek daha iyiymiş çünkü bende hep hastanelik olurum eğer içmessem bak şuan sancılarım başladı adeti göreyim hemen içecem
Agri kesiciyi ikiye bölüp aliyorum ben ayro ayro

Kızlar ben sıcak su torbası tetikte bekliyorum hahahahah delirttiniz ulan beni 😂

Eklentiler

• 15662136615497820422597073288164.jpg
    15662136615497820422597073288164.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 22
Anlatamiyotum. hatta bunun zoru ile ilk aylarda gittim doktora sanci icin. Doktor da dedi ki agro kesici yazicam . Baslamadan bir kac ugun once basla icmeye . Dedim evde de var agri kesici gerek yok
İyide adet sancısı normal ki yanii herkeste var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back