- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Valla cok haklisin.bide ayni evde oturunca daha bi cekilmez oluyolr. Oranin jnsanlrini biliormSoyliycrm artik herseyo umrumda degil niye uzulen taraf ben oliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cok haklisin.bide ayni evde oturunca daha bi cekilmez oluyolr. Oranin jnsanlrini biliormSoyliycrm artik herseyo umrumda degil niye uzulen taraf ben oliyim
Aynen ya ne boyle evlenmeden once eltim bi ballandiriyordu kaynanayi sanirsin kanatsiz melekValla cok haklisin.bide ayni evde oturunca daha bi cekilmez oluyolr. Oranin jnsanlrini biliorm
Kist ağrı yapıyomuki kıız
Senin yine uzakta benim aymi evdeyizBenimde kv gecenlerde aradı çocuk yokmu dedi yok olsa duyarsin dedim 3 gun sonra arayıp tekrar sordu guldum gectim
Ne alaka yaaBilmiyor ya bir iki tanesinin sancisi yok diye saniyor evlenince geciyor sancilar
Pko muydu senin normal kistmi benim yumurtlama günlerim sol kasığımda hafif ağrılar başladıTabi yapiyo .tabi belki kisiden kisiye degisebilir
Benim sanki yumurtlama zamanindaki gibi kasiga vuran agrim oluyor regli öncesi.regli olana kadar devam ediyor. sanirim kist kendini parcalamaya calisiyor
Sonrasinda regli olunca rahatliyorum.
İlaç iç canm eğer farklı bir rahatsızlığın yoksa ilaçtan zarar gelmediğini az önce bir doktorun videosunu izleyerek anladım bende içmezdim ama içmek daha iyiymiş çünkü bende hep hastanelik olurum eğer içmessem bak şuan sancılarım başladı adeti göreyim hemen içecemOoo hem de nasil sancilii kivraniyorm. Esime masaj yaptriorm ama ilac icmiorm.
Anlatamiyotum. hatta bunun zoru ile ilk aylarda gittim doktora sanci icin. Doktor da dedi ki agro kesici yazicam . Baslamadan bir kac ugun once basla icmeye . Dedim evde de var agri kesici gerek yokNe alaka yaa
1.5 yıl oldu zaten bu defa da tutmazsa ki inş tutar :) Ekim ayında tüp bebek yaptırmak istiyorumHadi hayırlısıı ne kadardır istiyosun
Agri kesiciyi ikiye bölüp aliyorum ben ayro ayroİlaç iç canm eğer farklı bir rahatsızlığın yoksa ilaçtan zarar gelmediğini az önce bir doktorun videosunu izleyerek anladım bende içmezdim ama içmek daha iyiymiş çünkü bende hep hastanelik olurum eğer içmessem bak şuan sancılarım başladı adeti göreyim hemen içecem
Insallah tutar sorun neydi sizde1.5 yıl oldu zaten bu defa da tutmazsa ki inş tutar :) Ekim ayında tüp bebek yaptırmak istiyorum
Kız test pozitif tutmuş bencee sorun falan varmıydı canım1.5 yıl oldu zaten bu defa da tutmazsa ki inş tutar :) Ekim ayında tüp bebek yaptırmak istiyorum
İyide adet sancısı normal ki yanii herkeste varAnlatamiyotum. hatta bunun zoru ile ilk aylarda gittim doktora sanci icin. Doktor da dedi ki agro kesici yazicam . Baslamadan bir kac ugun once basla icmeye . Dedim evde de var agri kesici gerek yok
Hiç bir şey yok 2 doktora gittim 2 si de ayni şeyleri söyledi canımInsallah tutar sorun neydi sizde
Ne kadae tatliKızlar ben sıcak su torbası tetikte bekliyorum hahahahah delirttiniz ulan beni
İnş :) hiç bir sorun yok ne eşimde ne de bende bakalım hayırlısı tatlımKız test pozitif tutmuş bencee sorun falan varmıydı canım
Anlamıyor kiz ya kit resmen . Sonucta rahim kasiliyor kan atmak icinİyide adet sancısı normal ki yanii herkeste var
Hayirlisi olsun insallah esinde vwr miydi sorunHiç bir şey yok 2 doktora gittim 2 si de ayni şeyleri söyledi canım