Ama L Loriklorik sordu bnde onu aydınlattım bnm suçum yok kiAy cok ayip kizlar ya gercekten kiz morluk dio siz dusa takiliosunuz![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama L Loriklorik sordu bnde onu aydınlattım bnm suçum yok kiAy cok ayip kizlar ya gercekten kiz morluk dio siz dusa takiliosunuz![]()
aa pardon canım diğer arkadaşla karştrdım mesajlarnızıKız yok aşılama düşünmüyorum ben :) yumurtlama günleri üst üste hergünmü ilişki oldu canım benimde şuan yumurtlamaya bi kaç gün var geçen haftayı gün aşırı değerlendirdik iki kerede sabah ilişki olucak şekilde
Öyleyseeee Eylül'ü birlikte bekliyoruzBenimde 5 eylül![]()
Hayrlisi olsn yavrm. En azndan bekletmeden gelmisGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Amin bakalim sinirlerim tavan yapmisHayrlisi olsn yavrm. En azndan bekletmeden gelmis
Evet canım malesefAdetmi oldun
Aglma yavrm yaaa. Sorununuzu biliosn en azndan ona yogunlasin. Uzme bosuna kendiniiiSinirden agliyorum artik aglamiycam demistim kendime![]()
Adetleriniz sancili gecmiyor mu senin deAglma yavrm yaaa. Sorununuzu biliosn en azndan ona yogunlasin. Uzme bosuna kendiniiibak biz de uzuluuorz
Kanuni den mi aldın. Ben de gelebilirim eylülde orayaInsallah artik ya mucize bekliyorum resmen bakalim yarına istanbul arastirma hastanesinden randevu aldim infertilite bolumune
Bizimde spermler yavaş. Sizin durum nasılBiswy denemek istemiyorum artiktedaviye basliycam artik ya bizim sorun spermlerde
Yok kanuni degilKanuni den mi aldın. Ben de gelebilirim eylülde orayasen bi git bakalım nasıl işlio napuyoröar aşılamada
Sancılı oluyo kuzum olmazmı oyle aman aman değilde yatıyorum yani ilk gun. Gece boyle batmalar oldu bildim sabaha gelir dedim 15 20 defa battı battı buraktı boyle saydım ozellikle. Sncı ile bebeğin alakası yok uzulme kendini dinleme. Başka şeylerle ugraş ben az once pazara gittim geldim.Adetleriniz sancili gecmiyor mu senin de
At cnm bakarız ins vardirKızlar foto atsam bakabilirmisiniz gebelik varmı yok mu die
Bizimde ayni ameliyat da oldu 9 ay önce .Bizimde spermler yavaş. Sizin durum nasıl