Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cogu kisinin sancisi oluo ki bu da norml yani. Arkdslarim kusardi hatta igne olmadan kendilerine gelemezdi
Ben ilk gun cekiyorum sadece cok kotu o da .. kaynanmda diyoor kizken ayro kadinken ayri kadin olinca adet sancisi kesiliyormus .dedim her insan ayni degil.

Ben ilk gun cekiyorum sadece cok kotu o da .. kaynanmda diyoor kizken ayro kadinken ayri kadin olinca adet sancisi kesiliyormus .dedim her insan ayni degil.
Hic de bileee. Annem halâ ceker sancisiniii. Aha ben de cekioom. Ozur dilerim ama Bosbogaz kadin yaa 😒 sanki herkese sormus anket yapmis. Evlnnce adetinizin sancisi gecti mi diye

Hic de bileee. Annem halâ ceker sancisiniii. Aha ben de cekioom. Ozur dilerim ama Bosbogaz kadin yaa 😒 sanki herkese sormus anket yapmis. Evlnnce adetinizin sancisi gecti mi diye
Uyuz oldum adetliyken zaten gerginim patlamaya yer ariyorum ona patladim aksam da esime patliycam

Kizlar bugun keyifsizim ayni gecen ayki gibi sol kasigim agriyor yine kist sıkıştırıyor sanirim.bu ay 3 tane vardi insallah dahada büyümemislerdir.

Kızlar adet olacakmısım gibi siskinligim oldu büyük ihtimalle sonuc hüsran olacak beklemedeyim islerim var hepinize dönecem halledince😥😞
Benimde sancılarım arttı adet olucam yine hüsran amaan neyse bu ay zaten çokta umutlu değildim o yüzden üzülmeyecem 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back