Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canim zaten 5yasinda 1oglum var o kendiliginden oldu. Benim yumurtam gelisiyor ama ya kist oluyor ya da kendi icine kanayarak catliyor.bu ay 3 yumurta oldu 2 si kist oldu 1 tanesi icine kanamis.aslinda reglinin 20.günü progestron 25.80cikti normalde bu deger yumurtlamaya işaret ama sanirim ya icine catlayan yumurtadan oldu yada 2 tane ovitrelle birden vuruldum ondan oldu.
Ne enteresan işler yaa soğan kürü yapsana canım

1tane 5yasinda oglum var canim kardes diye cirpiniyor. yaş 36 oldu.keske pespese yapsaydim.aman size ders olsun olunca pespese yapin.Evet annem benim bu dünyadaki en büyük şansim.ben annemden acılarimi üzüntülerimi problemlerimi hastaliklarimi hep saklarim üzülmesin diye.ama anlamis. Sen anlatmasanda ben anladim dedi.ya iste annelik böyle birsey.Allah im herkese bu duyguyu tattirsin insallah.oncelikke sizlere.
O kadar haklısınki ben de anneme anlattım hatta sadece anneme anlatıyorum inan kü en iyi dostumuz annemiz

Yarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cok 😔 kasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı. 😍 Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki
Havuç kürünü nasıl yaptın canım ve kaç gün anlatırmısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back