- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim erken verdiysen saat 4 sonuclar cikabiliyoGünayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.![]()
Canim hayirli neyse o olsun kendini uzmeGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Aynen 8:40ta verdim bana yarın dediler. Teşekkürler canım, ben 16:00'dan sonra kontrol ederim..Canim erken verdiysen saat 4 sonuclar cikabiliyo
Bizi haberdar et kizAynen 8:40ta verdim bana yarın dediler. Teşekkürler canım, ben 16:00'dan sonra kontrol ederim..
Bence azıcık daha bekle cnm. Sen bilirsin yineKizlar bugun catlamanin 13 gunu test yapyim negatif
Sizce bugun kan veriyimi
Kuşum günaydın üzme kendini her ay artık yaşadığımız için bende umudumu kaybettim o yüzden saldım valla umrumda değil artık diyorumGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Etmem miii ya haber alır almaz hemen yazacağımıBizi haberdar et kiz![]()
Senin adetin gecmişmiydiBence azıcık daha bekle cnm. Sen bilirsin yine☺
Normalde yarin olmam gerektiNası yaaa d
aha 4-5 gün yok muydu yahu?
Erken mi geldi?
Geçmişti 6gün bi relax olsan ya kız, 3-4 gün benim gecikme olduktan sonra inanmaya başlamıştım belki daha fazla umutlu olursunnSenin adetin gecmişmiydi
Ben cok takiyorum kafama en azindan icim rahatlar
KullandimCanım ovulasyon testi kullandınmı hiç bu ay öyle dene istersen bende öle yapıcam
Ne enteresan işler yaa soğan kürü yapsana canımEvet canim zaten 5yasinda 1oglum var o kendiliginden oldu. Benim yumurtam gelisiyor ama ya kist oluyor ya da kendi icine kanayarak catliyor.bu ay 3 yumurta oldu 2 si kist oldu 1 tanesi icine kanamis.aslinda reglinin 20.günü progestron 25.80cikti normalde bu deger yumurtlamaya işaret ama sanirim ya icine catlayan yumurtadan oldu yada 2 tane ovitrelle birden vuruldum ondan oldu.
Sen koş ben geliyomHadi gecen günlere dünlere dogru kosalım![]()
Adete gore bugun 9 gun gecmişGeçmişti 6gün bi relax olsan ya kız, 3-4 gün benim gecikme olduktan sonra inanmaya başlamıştım belki daha fazla umutlu olursunn![]()
Ne enteresan işler yaa soğan kürü yapsana canım
O kadar haklısınki ben de anneme anlattım hatta sadece anneme anlatıyorum inan kü en iyi dostumuz annemiz1tane 5yasinda oglum var canim kardes diye cirpiniyor. yaş 36 oldu.keske pespese yapsaydim.aman size ders olsun olunca pespese yapin.Evet annem benim bu dünyadaki en büyük şansim.ben annemden acılarimi üzüntülerimi problemlerimi hastaliklarimi hep saklarim üzülmesin diye.ama anlamis. Sen anlatmasanda ben anladim dedi.ya iste annelik böyle birsey.Allah im herkese bu duyguyu tattirsin insallah.oncelikke sizlere.
İşe yaramadımı soğan suyu hiçValla aynen enteresan canim. Sogan kürü daha once cok yaptim canim.bu regliyle hayit otu denicem.
Havuç kürünü nasıl yaptın canım ve kaç gün anlatırmısınYarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cokkasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı.
Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki