Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bi an afalladım görünce. Hayırlısı canım içi vardır zamanı. Olacak inşallah tedaviye gitmek en mantıklısı eşine yedir içir bol bol muzlu sut fındık fıstık pekmez nohut kürü yap.
Yemiyor ya keske yese zorla yapilan hicbirseyi yemiyor ...

Benimkide oyle sorun yok ama diyorum biraz sen çabala bak bende de sorun yok her ay bişey yapıyorum inata bindiriyor bazen yapmıo yemio
Dedim belki benim yumurta catlamiyordur ovulasyonda denedim catliyor. Ama esime bisey yedirmeye yaomaya calissam devamini getirmiyor midesini bulandiriyor .sanki ben bilerek o seyleri ona yedirmeye calsiyorum mecbur elini azicikta tasin altina koymasi gerekiyor

Canim inanki gebelik olmadiginda reglinin gelmesi bile nimet. Ben birseferinde 55.günde regli oldum icmedigim ilac igne kalmadi.
Artik ben de anne oomak istiyorum ben de karnimda bi can tasimak istiyorum ben de evlat kokusu almak istiyorum 😟😟😟😭😭

Kızlar çok konuşmak istemiyorum biliyorum soğan kürüyle gebe kalan çook var ama ben 2 ay soğan kürü yaptım, adet düzenim bozuldu. Doğumdan sonraki ilk adetim geldiğinde başta düzensizdi, emzirmesonunda 32 de düpdüzenli 6 gitti. Tam işte ikinciyi deneyelim dedik , ben aralıkta soğan kürü yaptım, ay dedim herkeşler gebe kalmış bunla ben de hızlıca kalıyım gebe. 53 gün adet olmadım, yumurtlamayı da tabii ki o dönem gebelik testleriyle boğuştuğum için kaçırdım. Sonra düzenim 37-40 arasına geçti ee haliyle yine yumurtlamayı tutturamadım ve bidaha soğan kürü yaptım, bu sefer 63 gün adet olmayınca hem akış hem ruh hem kilo hem de tiroid sağlığımdan oldum. Töbe ettim yapmam bidaha. Soğan kürü dönemi tam 6 ayımı çöpe attım 😞
Biliyorum çok kişi bu soğan kürüyle gebe kaldı ama bende ters etki yaptı. Daha bakın olmuş ağustos benim son 3 adetim 37 düzenine oturdu, 32 ye geri indiremiyorum, çörekotu kürü , hayıtotu hapı ve glifor denedim banamısın demiyor
Allah Allaah kötü olmuş canım yaa bende pko var diye yapıyorum ben sende varmı pko

Artik ben de anne oomak istiyorum ben de karnimda bi can tasimak istiyorum ben de evlat kokusu almak istiyorum 😟😟😟😭😭

Cok haklisin canim.esibe sperm analizi yaptirdin mi
Benim tavsiyem esine sperm analixi ve b12 ve d vitaminine baktir.
Kecibiynuzu ozu sperm haraket ve sayisini arttiriyor hergun birkasik yedir.tadida cok güzel. Bol havuclu salatalar yap .ben havucu kati meyve sikacagindan suyunu cikarip iciriyorum.birde mumkün oldugunca gunde 1 tane muz yediriyorum.

Sinirden agliyorum artik aglamiycam demistim kendime 😭😭😭
Sakin ol sakın moralini bozma herşeyin çaresi var çok şükür ki sende hiç bir sorun yok sperm de tedaviyle çözülür ne yaparsak yapalım Allah ol deyince oluyor onu bize vericek olan rabbim vardır vakti zamanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back