- 29 Ağustos 2018
- 4.239
- 4.209
- 133
Anaaa yok yok sana öle geliodur o mor degildirDustan cıktım simdi aynada göbegimin sol tarafına baktım hafif bir morluk olusmus kesin biryere carptım yanlıs alarmmıs yaaaaaa![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa yok yok sana öle geliodur o mor degildirDustan cıktım simdi aynada göbegimin sol tarafına baktım hafif bir morluk olusmus kesin biryere carptım yanlıs alarmmıs yaaaaaa![]()
Ay cok ayip kizlar ya gercekten kiz morluk dio siz dusa takiliosunuzBoy abdesti![]()
Ayipcilar ne hale geldiler yok cam yalama yok sperim gidisi derken duslara geldiler gece gece kocalari yatiriolar burda neler konusmuslarYa yemin ederim basta cekinerek konusuyorduk simdi geldigimiz noktaya bakbiz ne olduk topikçek
O konu anlayan bni bi anlatsin nasil bi sifreli konusmaysa anlamadimHarbi lise tayfa duvar kenarı mode one![]()
Evet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobimEczane zengin oldu snn ew nereyse eczaci acalim biz canin skldikca gel test al
Yemin olsun bn sizden acayip sakinmisim bide bna panik acaleci diolar saf tertemizmisim bn![]()
Yaw anamin 4 bebesi var bizim akrabanin kizlari hamilelikde yarisiolar babannemi anlattim kadin motormus mubarek hatta sole soleyim en buyuk halamin bebesi oluo sirf sewdirmediler die gidio bebek yapio gari resul abim teyzesinden bi yaz buyuk siz dusunun ki pesinden 2 3 kere aldirmis vs deli oluom bnAyy kizlaaar size ibretlik bisy solim
Benm bi arkdasim var. Daha dogrusu esimin arkdsinin esi. Evlnir evlnmz cocuklri oldu. Ilki kucukken bi tane daha oldu . Simdi 9 10 aylk. Ve su an yine hamile. Biz bi aylk falan zannedioduk. Kadin 3.5 aylk hamile cikti sok oldum. Hem de adetten en fazla bi hafta once falndi. Bikac damlayla tuttu
Yok cnm azmis sen git bi 50 daha al aylik buneEvet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobim![]()
Yok canım okadarda değil hep adetime iki üç gün kala 1 2 bazen 3 yaptığım olmuştur oda adetim birden gelince çok üzülüyorum önceden olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum ☹Yok cnm azmis sen git bi 50 daha al aylik bunesabah aksam ilac gibi test dene bagimli olmus ya
![]()
Hmm bazen ewt insan rahatlio emin olmak istio ama 3 cok ya adetini bekle tana yap gecikirsen 2 3 olsun yazik gunah parana o bakimdan diorumYok canım okadarda değil hep adetime iki üç gün kala 1 2 bazen 3 yaptığım olmuştur oda adetim birden gelince çok üzülüyorum önceden olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum ☹
Kız bende olmadım daha yaİnsallaaaah kuzum yaa cokta kaptırmak istemiyorum belki o minik lekelenme tekrar yum catladıysa ondanda olabilir yada psikolojikte olabilir bilmiyorum kuzum gecikirse 21 indede gelmezse ozaman yaparım diye düsünüyorum canım![]()
aha 4-5 gün yok muydu yahu?Gunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Canım ovulasyon testi kullandınmı hiç bu ay öyle dene istersen bende öle yapıcamGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Günayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.Gunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()