Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eczane zengin oldu snn ew nereyse eczaci acalim biz canin skldikca gel test al 🤣🤣
Yemin olsun bn sizden acayip sakinmisim bide bna panik acaleci diolar saf tertemizmisim bn 🤣🤣
Evet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobim 🤪🤪🤪

Ayy kizlaaar size ibretlik bisy solim
Benm bi arkdasim var. Daha dogrusu esimin arkdsinin esi. Evlnir evlnmz cocuklri oldu. Ilki kucukken bi tane daha oldu . Simdi 9 10 aylk. Ve su an yine hamile. Biz bi aylk falan zannedioduk. Kadin 3.5 aylk hamile cikti sok oldum. Hem de adetten en fazla bi hafta once falndi. Bikac damlayla tuttu
Yaw anamin 4 bebesi var bizim akrabanin kizlari hamilelikde yarisiolar babannemi anlattim kadin motormus mubarek hatta sole soleyim en buyuk halamin bebesi oluo sirf sewdirmediler die gidio bebek yapio gari resul abim teyzesinden bi yaz buyuk siz dusunun ki pesinden 2 3 kere aldirmis vs deli oluom bn 🤣🤣🤣

Evet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobim 🤪🤪🤪
Yok cnm azmis sen git bi 50 daha al aylik bune 🤣🤣🤣 sabah aksam ilac gibi test dene bagimli olmus ya 🤣🤣

Ve gunaydin sa yapmiorum tam 7 den beri su son sayfaya gelmeye calisiorum bni yatirmaya calisip kndi yatmayanlar utansin gece gece ne ayip seyler sey yapmissiniz bune , kocayi ationuz sonra yok dus aldi yok ooo tabi yapacak kadin siz gibimi tabi bnde dahilim kadin degerlendirio temel iice saglam olsun dio kimse morluga takmio burda önemli olan morluk 🤣🤣🤣🤣

Yok cnm azmis sen git bi 50 daha al aylik bune 🤣🤣🤣 sabah aksam ilac gibi test dene bagimli olmus ya 🤣🤣
Yok canım okadarda değil hep adetime iki üç gün kala 1 2 bazen 3 yaptığım olmuştur oda adetim birden gelince çok üzülüyorum önceden olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum ☹

Yok canım okadarda değil hep adetime iki üç gün kala 1 2 bazen 3 yaptığım olmuştur oda adetim birden gelince çok üzülüyorum önceden olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum ☹
Hmm bazen ewt insan rahatlio emin olmak istio ama 3 cok ya adetini bekle tana yap gecikirsen 2 3 olsun yazik gunah parana o bakimdan diorum 🤔

Öf tüm gece uyuyamadım 😞 ne rüyalarr anlatsam roman olur 😍 doğumgünü partisi veriyorum ama benim haberim yok, liseden en nefret ettiğim kız bile gelmiş 😂 altın sarısı tuvaletle... evde yiyecek yok. Dolapta bi senelik karpuz ve sağdığım sütü buluyorum, poşette, saklamışım.. evin arka odasındaki taşıyıcılar yıkılıyo fln😂 sonra 2-3 arkadasımı gebe gördüm, cinsiyet tahmini yapmaya çalışıodum🙈

Oğlumı gösteriyim diyorum bi bakıyorum takılmış bi kızın peşine tren yapmışlar😂😂
Öyle işte
Az önce oğlan da azar yedi benden, çaşmış yine çişler, artık olmuyor işte sana bez kocaman oldun dedim. Bez bez diye ağladı, çocuğu bezden ayıramıoz arkadaş. Pipisi totosu hazır da çocugun kafası hazır değil 😞

Çok midem bulanıyo 😞
Bulantı benim anamda da bende de bi gebelik belirtisi olmadığından o taairafa yoramıyorum

Günaydinn kizlaar 😍 bu ay cok erken pik görcem anlasilan 😍😍😍
IMG_20190819_075221.jpg

Çoook midem bulanıyooo kızlaaaar :110::kusmuk:
Ama ben doğum dışında gebeliğim boyunca hiç kusmuş biri değilim 😞 sanırım virüs bu boğazım ağrıyo burnum da tıkalı 😞😞
Şafak 3

Kızlaaarr rüyamda doğum yapıyordum bir kız bebeğim oluyordu 😍🕊️ adetim geçtikçe gene psikolojim bozulmaya başladı hayır olmadığını biliyorum bari adet olayım oda gelmiyor vücudume bile bana naz yapıyor beynimi alıp gidecem buralardan😂😂

Gunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildir😂😂😂🤣🤣regl oldum😂😂
Günayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.😵

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back