- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Sana yakışır herşey. Reglinin 3. Gununden somra incir suyu denesene sendeGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yakışır herşey. Reglinin 3. Gununden somra incir suyu denesene sendeGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Canım adet bitiminden once ki gun 6 tane inciri yarım litre suda kaynattım ve 3 tane kütür kütür olan havucu kırıp üçe dorde onu da ayrı tencerede kaynattım birleştirdim bi 10 gun içtim doktora gittiğimde 3 4 tane yumurta oluşmuş demişti incirin etkisi die düşündüm inşallah havuç ta çatlatmıştırHavuç kürünü nasıl yaptın canım ve kaç gün anlatırmısın
Hadi yaa prolaktini yükseltir diye incirden korkuyorum daha önce yükselmişti benimCanım adet bitiminden once ki gun 6 tane inciri yarım litre suda kaynattım ve 3 tane kütür kütür olan havucu kırıp üçe dorde onu da ayrı tencerede kaynattım birleştirdim bi 10 gun içtim doktora gittiğimde 3 4 tane yumurta oluşmuş demişti incirin etkisi die düşündüm inşallah havuç ta çatlatmıştır
O zaman yapma canım günlük ye bir ikiHadi yaa prolaktini yükseltir diye incirden korkuyorum daha önce yükselmişti benim
Aynen bi elime havuç aliyim bi elime incir nolcak sankiO zaman yapma canım günlük ye bir iki
Biswy denemek istemiyorum artikSana yakışır herşey. Reglinin 3. Gununden somra incir suyu denesene sende
Aynen cok bozuk moralimGece rüyamda gördüm kızlar az once de aynısını yaşadım benimde agustos ümidim sonlandı malesef. Kalan saglar bizim olsun![]()
Üzünçlü işaret yapma ya. Sperm se sorun başla canım yoksa bekle derdimdeBiswy denemek istemiyorum artiktedaviye basliycam artik ya bizim sorun spermlerde
O kadar haklısınki ben de anneme anlattım hatta sadece anneme anlatıyorum inan kü en iyi dostumuz annemiz
İşe yaramadımı soğan suyu hiç![]()
Sağlık ocaginin sonuçları gece açıklanıyor aslında internetteGünayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.![]()
Kızlar çok konuşmak istemiyorum biliyorum soğan kürüyle gebe kalan çook var ama ben 2 ay soğan kürü yaptım, adet düzenim bozuldu. Doğumdan sonraki ilk adetim geldiğinde başta düzensizdi, emzirmesonunda 32 de düpdüzenli 6 gitti. Tam işte ikinciyi deneyelim dedik , ben aralıkta soğan kürü yaptım, ay dedim herkeşler gebe kalmış bunla ben de hızlıca kalıyım gebe. 53 gün adet olmadım, yumurtlamayı da tabii ki o dönem gebelik testleriyle boğuştuğum için kaçırdım. Sonra düzenim 37-40 arasına geçti ee haliyle yine yumurtlamayı tutturamadım ve bidaha soğan kürü yaptım, bu sefer 63 gün adet olmayınca hem akış hem ruh hem kilo hem de tiroid sağlığımdan oldum. Töbe ettim yapmam bidaha. Soğan kürü dönemi tam 6 ayımı çöpe attımNe enteresan işler yaa soğan kürü yapsana canım
Sağlık ocaginin sonuçları gece açıklanıyor aslında internetteGünayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.![]()
Sinirden agliyorum artik aglamiycam demistim kendimeÜzünçlü işaret yapma ya. Sperm se sorun başla canım yoksa bekle derdimde
Sınav sonucu gibiSağlık ocaginin sonuçları gece açıklanıyor aslında internette
Bende bi an afalladım görünce. Hayırlısı canım içi vardır zamanı. Olacak inşallah tedaviye gitmek en mantıklısı eşine yedir içir bol bol muzlu sut fındık fıstık pekmez nohut kürü yap.Aynen cok bozuk moralim
Insallah gebesindirrGünayyddııınnn.. Sağlık olsuun . Bu ay olmazsa bir sonraki ay içini ferah tut L Loriklorik cim. Ben de sağlık ocağına kan verdim yarına kadar bekleyeceğim heyecanlaa.![]()
Gece rüyamda gördüm kızlar az once de aynısını yaşadım benimde agustos ümidim sonlandı malesef. Kalan saglar bizim olsun![]()