Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Havuç kürünü nasıl yaptın canım ve kaç gün anlatırmısın
Canım adet bitiminden once ki gun 6 tane inciri yarım litre suda kaynattım ve 3 tane kütür kütür olan havucu kırıp üçe dorde onu da ayrı tencerede kaynattım birleştirdim bi 10 gun içtim doktora gittiğimde 3 4 tane yumurta oluşmuş demişti incirin etkisi die düşündüm inşallah havuç ta çatlatmıştır

Canım adet bitiminden once ki gun 6 tane inciri yarım litre suda kaynattım ve 3 tane kütür kütür olan havucu kırıp üçe dorde onu da ayrı tencerede kaynattım birleştirdim bi 10 gun içtim doktora gittiğimde 3 4 tane yumurta oluşmuş demişti incirin etkisi die düşündüm inşallah havuç ta çatlatmıştır
Hadi yaa prolaktini yükseltir diye incirden korkuyorum daha önce yükselmişti benim

Ne enteresan işler yaa soğan kürü yapsana canım
Kızlar çok konuşmak istemiyorum biliyorum soğan kürüyle gebe kalan çook var ama ben 2 ay soğan kürü yaptım, adet düzenim bozuldu. Doğumdan sonraki ilk adetim geldiğinde başta düzensizdi, emzirmesonunda 32 de düpdüzenli 6 gitti. Tam işte ikinciyi deneyelim dedik , ben aralıkta soğan kürü yaptım, ay dedim herkeşler gebe kalmış bunla ben de hızlıca kalıyım gebe. 53 gün adet olmadım, yumurtlamayı da tabii ki o dönem gebelik testleriyle boğuştuğum için kaçırdım. Sonra düzenim 37-40 arasına geçti ee haliyle yine yumurtlamayı tutturamadım ve bidaha soğan kürü yaptım, bu sefer 63 gün adet olmayınca hem akış hem ruh hem kilo hem de tiroid sağlığımdan oldum. Töbe ettim yapmam bidaha. Soğan kürü dönemi tam 6 ayımı çöpe attım 😞
Biliyorum çok kişi bu soğan kürüyle gebe kaldı ama bende ters etki yaptı. Daha bakın olmuş ağustos benim son 3 adetim 37 düzenine oturdu, 32 ye geri indiremiyorum, çörekotu kürü , hayıtotu hapı ve glifor denedim banamısın demiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back