- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
İnsallah yavrum kalabilirsem insallah yaİnşâllah gebe kalda varsın ekleme bişi olmaz kuzum
![Anxious face with sweat :cold_sweat: 😰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f630.png)
Karnımdan degisik sesler geliyor suan bunu arastırmamak icin zor duruyorum
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah yavrum kalabilirsem insallah yaİnşâllah gebe kalda varsın ekleme bişi olmaz kuzum
Yat uyu dinleme kendini bukadar stres oluyorsunİnsallah yavrum kalabilirsem insallah ya
Karnımdan degisik sesler geliyor suan bunu arastırmamak icin zor duruyorum![]()
Ben gecen ay asılama oldum önümüzdeki ayda tüp bebek düşünüyorum tedaviden kastın buysa eger cnmTedavi olan varmi kızlar aranizda
Tmm kuzum iyi gecelerYat uyu dinleme kendini bukadar stres oluyorsun
Bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum ve bu ay hasta oldum. Moralim 0olduBen gecen ay asılama oldum önümüzdeki ayda tüp bebek düşünüyorum tedaviden kastın buysa eger cnm
İyi geceler bebeğimTmm kuzum iyi geceler![]()
2 ay denedim cnm bnde onu normalden Bi farkı yok ama bende cok umutlanmıştım o ay anlıyorum seni eger yumurtlama problemin yoksa klomen zaman kaybı malesefBende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum ve bu ay hasta oldum. Moralim 0oldu![]()
İyi geceler kuzu aminnnnIi geceler hamişleeeerbir avazda doguralm insllh
![]()
Hiç bir sıkıntım yok ne benim nede eşimin2 ay denedim cnm bnde onu normalden Bi farkı yok ama bende cok umutlanmıştım o ay anlıyorum seni eger yumurtlama problemin yoksa klomen zaman kaybı malesef
İşte en kötüsü bu kuzu Bi sıkıntı olsa çaresine bakarsın elimiz kolumuz baglı kalıyoruz böle tek çare duaHiç bir sıkıntım yok ne benim nede eşimin
Aynen cnm Allah büyük Çevremde hamile bile görmek istemiyorum ne bebek nede filmlerde bile olsa o filmi bırakıyorumİşte en kötüsü bu kuzu Bi sıkıntı olsa çaresine bakarsın elimiz kolumuz baglı kalıyoruz böle tek çare dua
Millet döllenmek icin geliyor dünyaya ya biz eksik yarımAyy kizlaaar size ibretlik bisy solim
Benm bi arkdasim var. Daha dogrusu esimin arkdsinin esi. Evlnir evlnmz cocuklri oldu. Ilki kucukken bi tane daha oldu . Simdi 9 10 aylk. Ve su an yine hamile. Biz bi aylk falan zannedioduk. Kadin 3.5 aylk hamile cikti sok oldum. Hem de adetten en fazla bi hafta once falndi. Bikac damlayla tuttu
Herkesin imtihani bi baska isteMillet döllenmek icin geliyor dünyaya ya biz eksik yarım![]()
Tatlim maslak acıbadem de bülent tiras diye cok iyi doktor var islem 8 bin ilaclarla da toplam 12 bini buluyor ama ekstra tedavilik baska bir sey eklenirse fiyat artiyor arkadaşım yaptırdı simdi ikizleri var cok şükür
Aslında bende okadar mahsum değilim 7 yıllık evliliğimde 10000 lerce test yapmışım çoğunu daha adet günüm gelmeden asıl onlar bana uymasınSen bunların arasında @Loriklorik F Fatma KTL cahil kalmıssın kuzum kötü cicekler bunlar takılma sen bunlaraBalkupumm
![]()
Bkle bekle az kaldi , bni uyut kndin daha durdun dimi bide bna laf edioUyuyamiiyyooommmm cokta sıkıştım acaba test mo yapsam bayadır tutuyorum .![]()
Eczane zengin oldu snn ew nereyse eczaci acalim biz canin skldikca gel test alAslında bende okadar mahsum değilim 7 yıllık evliliğimde 10000 lerce test yapmışım çoğunu daha adet günüm gelmeden asıl onlar bana uymasın![]()