• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba canım Andyou Andyou bende de hiç açılmamış c life macun ve ovulasyon ve gebelik testleri var. Eğer kullanacaksan sana kargolarım. Benden sana hediye olur ♥ Benim eşim çalıştığı için mecbur ise gidiyor. İşe giderken sabah sana kargolar 💐
Aa ciddimisin ts ederm cok mutlu olurm ama parasini vereyim lutfen hak yemek istemem gercekten cok mutlu oldum allah razi olsun 😘😇

Andyou Andyou bulunduğum il de eşimle tek başımızayız aileler yok yanımızdan. Yakın çevremden de bebek isteyenlere hamile yada doğum yaptı. Verebileceğim kimse yok. Eltime kargolayacaktım o da sipariş vermiş. Ürünlerim kargoda deyince öyle kaldı
Cok ts ederm ya walla cok sasirdim duygulandim ts ederm

Burda uyeligi iptal olanlarr yeni bir site kurmuslar ve buranin arayuzunu calmislar yaniii bildigin isleyis goruntu ayni sadece moderatorler ve sitenin ismi farkli lorikte oraya uye olmus sabah ve yarim saat once mesaj gelmis burdan talebiniz uzerine uyeliginiz iptal olmustur diye 😔
Nana da oradadır belki 😢

Dikkat et yinede canım. Bende bu ara o ruh halindeyim ağladım dün oturup sebepsizce 😂 havalarda kötü ruhum daralıyor sokagada çıkamıyorum virüs derdi de var umutsuzluga kapılıyorum inşallah herşey güzel olurda su virüsten kurtuluruz
ederim canım 😍 insAllah cnm 😉🤲
Saolasn cnm amin insllh. Sukur bu gunlerimze. Darisi tum bekleyenlere

😊😊😊 canin sklmis senin belliii 😀 hayrolsn insllh
amin canım insAllah 🤲
Kızlar nana geri dönmeyecek i neler oldu ben anlayamadım kendisini gelmiyo yönetici işlemi sıkıntı var
Bende bilmiyorum canım valla Bayadir banlı 😣 sen nasılsın canım 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back