Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani adetin geçmiş çünkü yumurtlama değilse gebeliktir bence
İnşallah Öbürkilerede bakayım koyu giderse alırım benim arada bir düzenim kayıyor ya böyle artık ihtimal veremiyorum birde tam hevesleniyoruz suratımıza tek çizgi çarpıyor bi kendimize geliyoruz. Beklemiyorum ama belki bi ihtimal vardır.

Sırf korkumdan epidural yapmak istiyorum bende valla
Çok yerinde bir karar olur, bir arkadaşım öyle yaptı epidural takılana kadar kabus gibiydi diyor ama ben taktıramadım mesela çünkü onun için de 3-4 cm açıklık gerekiyor

inşallah vardır canım

Çok yerinde bir karar olur, bir arkadaşım öyle yaptı epidural takılana kadar kabus gibiydi diyor ama ben taktıramadım mesela çünkü onun için de 3-4 cm açıklık gerekiyor
Evet malesef öyle o açıklık oluşana kadar da sancı çekiyormuşuz doktorum bahsetti bana

Mide bulantı benimde başladı canım bugün rabdevum vardı sordum bazı kişilerde son aylarda olabilirmiş yada reflüdende olabilir mide yanman varsa ondanda,enfeksiyondanda dedi tahlil yapmıştım yeni onda bişey yok dedi 15gün sonra bidaha tahlil yapıcaz bakalım.. sancılarda artık bebek kendini hazırlıyor yalancı kasılmalar olabilir ara ara dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…