Bende çok özledim cnm dua gruplarına daldım buraya gelemedim hiç ara ara gelirim artıkCanııım çok özledim senibizi sensiz bırakıyorsun ama
İkisindede birer tane var o zaman annesi hani ikiz yaTupten sonra 2 tane oldu
İyi gidiyor canım, virüs tatili bize yaradı evdeyizBende çok özledim cnm dua gruplarına daldım buraya gelemedim hiç ara ara gelirim artıknasılsın nasıl gidiyor bebişle büyütmüşsün maşallah daha dün gibi test yapışın
O zaman bekleyeceğiz mecburYok beybim yapmadim bu ay
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah
Cnm hayrli olsn gozunuz aydinArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin. Evet dua topiği bile açmıştık. O ay herkes 41 Meryem Suresi okuyacaktı
Cnm hayrli olsn gozunuz aydinAllh tamamina erdirsin insllh. Saglickla kucagina al insllh
Heee o açıdanİkisindede birer tane var o zaman annesi hani ikiz ya
Evet hatirladim seni Rabbim tamamina erdirsin insallah,sagliklaArkadaşlar merhaba,
Insallahhh ya insallllaaahhhhhhh tek umudumuz o yondeGözlerime inanamıyorum hadi inşallah vardır. İnşallah o lekeler yerleşme kanamasıdır
Daha yeni lekenmen var başka nolduki?Olanlardan hanerin var mi
Yarını heyecanla bekleyeceğizHeee o açıdan
Evet hatirladim seni Rabbim tamamina erdirsin insallah,saglikla
Insallahhh ya insallllaaahhhhhhh tek umudumuz o yonde
Heee o açıdan
Evet hatirladim seni Rabbim tamamina erdirsin insallah,saglikla
Insallahhh ya insallllaaahhhhhhh tek umudumuz o yonde
Onsallah oyledirm nasil ogrendin sen anlat heleTeşekkür ederim inşallah senin testinde kuruma çizgisi değildir yerleşiyordur yavrun
Dun de burdaki arkideşler bugunu bekliyorduYarını heyecanla bekleyeceğiz
Her güne ayrı bir heyecan olunca böyle bekliyoruz demekkiDun de burdaki arkideşler bugunu bekliyordu
Ekşinli sahneler cekiyoruz resmenHer güne ayrı bir heyecan olunca böyle bekliyoruz demekki
Zaten senin gibi ekşınlı birinin bebeği de ekşınlı gelecekti belli. Normal sıradan bir haber veremezdiEkşinli sahneler cekiyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?