Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok özledim cnm dua gruplarına daldım buraya gelemedim hiç ara ara gelirim artık nasılsın nasıl gidiyor bebişle büyütmüşsün maşallah daha dün gibi test yapışın
İyi gidiyor canım, virüs tatili bize yaradı evdeyiz Büyüyor çok şükür, 3-4 ay kaldı işte erken gelme ihtimali var bize de dua et sağ salim kavuşalım

Arkadaşlar merhaba,

Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Evet dua topiği bile açmıştık. O ay herkes 41 Meryem Suresi okuyacaktı

Cnm hayrli olsn gozunuz aydin Allh tamamina erdirsin insllh. Saglickla kucagina al insllh

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Evet dua topiği bile açmıştık. O ay herkes 41 Meryem Suresi okuyacaktı

Evet canım duaların olma zamanı var işte elhamdulillah
Cnm hayrli olsn gozunuz aydin Allh tamamina erdirsin insllh. Saglickla kucagina al insllh

Amin canım Allah razı olsun seninki de baya sona yaklaşmış Rabbim feraha çıkarsın

İkisindede birer tane var o zaman annesi hani ikiz ya
Heee o açıdan
Evet hatirladim seni Rabbim tamamina erdirsin insallah,saglikla
Gözlerime inanamıyorum hadi inşallah vardır. İnşallah o lekeler yerleşme kanamasıdır
Insallahhh ya insallllaaahhhhhhh tek umudumuz o yonde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…