- 3 Ağustos 2018
- 2.662
- 3.187
- 83
Al benden de o kadarYarın öbür gün diye diye çürüttün bizi kız burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarYarın öbür gün diye diye çürüttün bizi kız burda![]()
Hamile miydin o zamanKatılıyorum L Loriklorik bende de yerleşme kanaması oldu sanırım.. kahverengi pembe tonlarında 2 gün sürdü. Doktorum hemen Progestan başlattı. İnşallah vardır. Dua ediyoruz![]()
Kız niye iki tane almadın, bari şu testi bir de uzaktan çek at, var gibi baya ama çok yakın çekmişsin
Evet gebelik testi çok çok silik çıkmıştı. Beta hcg 26 çıktı. Ertesi gün de biraz kanama oldu peçeteye geliyordu. Doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir hemen ilaca başla dedi.Hamile miydin o zaman
Lorikkkkkkk bu neeeeeee
Allahim ya ama benim geliyor snki su an ;(Evet gebelik testi çok çok silik çıkmıştı. Beta hcg 26 çıktı. Ertesi gün de biraz kanama oldu peçeteye geliyordu. Doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir hemen ilaca başla dedi.
Ay inşallah gelmez ya umudum varrrrInsallah yarina gelmesin yine en fazla 3 gun suruyormus lekelenme yerlesme
Hepsini anladım çok hamileyim ne bacımbak simdi milleti ayağa kaldiriyim
HAAAAAAAAMMIIILLEEEYYYIIIIIMMMMMMMMMMMMM HAMILEYIM HAMILEYIM HAMILEYIM HAMILEYIM HAMILEYIM HAMILEYIMMM HAMILEEYYIIIIMMM HAMIIILLEEEYYIIIIMMM HAAMMIIILLEEEE HAMMIILEYYIIMMM DE HAMIIILLEE AYYY COK HAMILEYIM DE HAMILEEE HAMILEYIM HAMILEYYOIMMM OHH OOHHH HAMILEEEYIMMM HAMILEYIMM HAAMMIIILLLEEEEYIIMM HAMMIILLEEYYIIMM HAMMIILLEYIIZZZ HAMIILLEEE HAMILEEYIIIZZ HAMIILLLEEE HAMIIILEYIIIZZ HAMMIIILLEE HAMMIILLEEYYIIIZZZ HAMMMIILEEE
Ay ne olurrrrrrrrThis is Test![]()
Insallah ya sanki damla damla gelmeye basladi hayirlisi artikAy inşallah gelmez ya umudum varrrr![]()
Hadi ya dur bekleyelim bi bakalımmInsallah ya sanki damla damla gelmeye basladi hayirlisi artik
Asiri hamileyimHepsini anladım çok hamileyim ne bacım![]()
1 taneyi zor aldirdim kocayaAy ne olurrrrrrrr
Hadi inşallaaahhhh
Ya başka yokmuuuuuu
Bekliyooruz mecburHadi ya dur bekleyelim bi bakalımm
ANAMMM ŞİMDİ NE EDECEz1 taneyi zor aldirdim kocaya![]()
İkiz olsa gerek dedim bndeAsiri hamileyimhamileyiz iste