Kanda çıkar varsa, inşallahPazartesi kan versem yada ultrasonla baksalar çıkarmı
6 aylık evliyim ☺Kanda çıkar varsa, inşallahama ultrasonda görünmesi için daha erken, ne kadarlık evlisiniz
Allah gönlünüze göre verir inşallah6 aylık evliyim ☺
Canım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzdenGittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginimya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
Allah gönlünüze göre verir inşallahAlE="Duygurdvn, post: 63271382, member: 986521"]
6 aylık evliyim ☺Allah
Benim yeni bat 22 Nisan kuzum
İnşallah biz de duyarız canım sizin gibiCanım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzden
Hadi ya bakalım gelmese keşkeBen adet oluyorum galiba kizlar sabah peçeteyle geliyor sadece kahverengi akinti gibi bisey .. her lavaboya gittigimde sadece peceteye geliyor. Sanirim sokulmeyi beklihorum
Geldi ne yazikki gelmeyesiceHadi ya bakalım gelmese keşke
Allah onu ne etmesin, lüzumsuz yine mi geldi bizi nasıl da ümitlendirdiGeldi ne yazikki gelmeyesice
Umidim bittiAllah onu ne etmesin, lüzumsuz yine mi geldi bizi nasıl da ümitlendirdi ☹ bekle bakalım miktarı nasıl olacak
OffUmidim bitti
Oyle tabi kuzum napalimOffyaaa ne desek boş simdi , vardir bundada bi hayr
Ey güzel Allah'ım sen en doğrusunu bilirsin... Bekleyenlere sabır ve müjde gönderGeldi ne yazikki gelmeyesice
AmmmmiiiiiiiinnnnnnEy güzel Allah'ım sen en doğrusunu bilirsin... Bekleyenlere sabır ve müjde gönder
Ne diyeyim canım teselli etmek istesem ben bile üzüldüm yani Allah tez zamanda kavuştursun sizi de bebelerinizeUmidim bitti
Duygusuzum sadeceNe diyeyim canım teselli etmek istesem ben bile üzüldüm yani Allah tez zamanda kavuştursun sizi de bebelerinize
Tedbirler alınmıatır ona göre bizi de haberdar et canım doğumdan önce sonra.. Kendine dikkat etAmin insllj hepimz kisizin de gzunuz aydin . Rabbim tamamnina erdrsin insllh. Evet ozelde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?