Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AlE="Duygurdvn, post: 63271382, member: 986521"]
6 aylık evliyim ☺Allah
[/QUOTE]
6 aylık evliyim ☺
Allah gönlünüze göre verir inşallah eczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar

Gittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginim ya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
Canım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzden

AlE="Duygurdvn, post: 63271382, member: 986521"]
6 aylık evliyim ☺Allah
Allah gönlünüze göre verir inşallah eczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar
[/QUOTE]
Amin cümlemizin gönlüne göre versin.geçen hafta pazartesi kan tahlilinde çıkmadı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta daha geçmesini bekliorum inşallah ozmn güzel haberi alırım.

Canım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzden
İnşallah biz de duyarız canım sizin gibi internetten yolk kesesi fln görünce bir kötü oldum bende görmedim öyle bişi çünkü ama ya ne güzel moral oldunuz bana hepiniz gerçekten çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…