Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim, doktora gidemedim buradan belki birisi yardımcı olur diye düşündüm. Ben hamile kalmak isteyen ama henüz elde edememiş biriyim ve idrar testi yaptırmıştım , onun sonucuna lökosit 131 çıkmış ve nitrit pozitif sizce bu çok mu kötü bir sonuç gebeliğe engel olacak kadar?

Canım çok üzüldüm ama keşke iyice bi araştırıp öyle çıkışını isteseydi Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim gerçekten çok zor bir durum bu virüs insanları perişan etti Rabbim bir an önce bitirsin şu hastalığı Sen hamilesin bebiş etkilenir sakın stres yapıp heder etme kendini Rabbim bir yol göstersin inşallah

Amin canim aminn Su durumda yapacak baska bisey yok ki

Ben olsam ben de ertelrdim buyuk ihtimalle. Yine de belli olmz bekllylm bklm

Merhaba. Bildiğim kadarıyla yüksek idrar yolu enfeksiyonu anlamına geliyor? Doktora göstermediniz mi sonucu?

Aynen oyleee Allah buyuk daha cocuga alisveris yapmadim 6. Aydan sonra alicam dedim bu ay krediye gitti maas esimde issiz kaldi bilmiyorum cocuk rizkiyla bereketiyle gelir diyolar insallah oyle olur
Canım, işveren karşılıklı anlaşma olmadan ücretsiz izne çıkaramaz. Eşinin imzası ve rızası olması gerekli. Bir de eşin çalışıyor gözüktüğü için, ödenekten yararlanabilir. İşyeri sahibi çalışanların bilgilerini forma doldurup, kaşe ve imza atıp göndermesi gerekli. Zaten iş yeri sahibi de devletten yardım almak istiyorsa bunu mecburen yapmak zorunda. İş yerini mecburiyetten dolayı kapadığını bildirmek zorunda yani. Onu bi işvereniyle tekrar görüşsün bence.

Kuzum adam herkese kagit hazirladi pazartesi gunu esimde cikis istedi zaten maasini 1.5 ayda 1 aliyodu herneysee kisa calisma odenegini okudum pazartesi gittiginde sor dedim arastirmis esim devlet kendi kapattirdigi sektore dukkanlara karsiliksiz odenek veriyo maalesef adam suan kredi cekicek anladigim kadariylaa faizsiz destek dedigi o oluyo suanda da eleman cikartirsa faizsiz kredi cekemicekmiss bu sebeplee ne maas veriyo ne cikisini yapiyo issiz maasi alamiyoruz bu yuzden

Gittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginim ya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
Ama doktor bana da öyle dedi kalp atışı keseden bir hafta 10 gün sonra diye keseyi görmenize çok sevindim. Darısı başımıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…