- 30 Ekim 2019
- 119
- 96
- 18
Canım çok üzüldüm ama keşke iyice bi araştırıp öyle çıkışını isteseydiKizlar biliyosunuz ki esimi ucretsiz izine cikarttilar esimde cikisimi verin issizlik maasi alicam dedi ev aldik ilk kredisini odedik benim maasimlaa ve baska gelirimiz yok nisan ayi boyunca 7 aylik hamileyimm yuzsuz isyeri sahibi cikisini verdik dedi bizde issizlik maasina basvurduk dun ogrendik ki devlet desteginden yararlanmak icin cikis yapmamiss kimseye eger isten eleman cikartirsa devlet destegi yani kredi alamayacakmiss issizlik maasi alamiyoruz normal maasta yok Allah hepimizin yardimcisi olsun ne yapabilirim artik cikmaza girdim Allahim akil sagligimi korusun dualariniza benide ekleyin olur mu?
Amin canim aminnCanım çok üzüldüm ama keşke iyice bi araştırıp öyle çıkışını isteseydiAllah yardımcınız olsun ne diyebilirim gerçekten çok zor bir durum bu virüs insanları perişan etti Rabbim bir an önce bitirsin şu hastalığı Sen hamilesin bebiş etkilenir sakın stres yapıp heder etme kendini Rabbim bir yol göstersin inşallah
Aynen canım sabredip beklemek dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdenAmin canim aminnSu durumda yapacak baska bisey yok ki
Ben olsam ben de ertelrdim buyuk ihtimalle. Yine de belli olmz bekllylm bklmCanım 34 yaşındayım. Tam gününde saatinde olurum. Dün test yaptım, olsa çıkardı. Bugün de regl olmadım. Olmazsam sabah tine yapacağım. Haber veririm ama bu sıralar hamilelik çok riskli. Bütün doktorlar erteleyin diyorlar
Merhaba. Bildiğim kadarıyla yüksek idrar yolu enfeksiyonu anlamına geliyor? Doktora göstermediniz mi sonucu?Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim, doktora gidemedim buradan belki birisi yardımcı olur diye düşündüm. Ben hamile kalmak isteyen ama henüz elde edememiş biriyim ve idrar testi yaptırmıştım , onun sonucuna lökosit 131 çıkmış ve nitrit pozitif sizce bu çok mu kötü bir sonuç gebeliğe engel olacak kadar?
Bu salgından dolayı korktum açıkçasıMerhaba. Bildiğim kadarıyla yüksek idrar yolu enfeksiyonu anlamına geliyor? Doktora göstermediniz mi sonucu?
Devlet hastanesi olsa bile telefonla arayınca bağlarlar doktoru. Telefonda sorun bence.Bu salgından dolayı korktum açıkçası
Haklısınız teşekkür ederimDevlet hastanesi olsa bile telefonla arayınca bağlarlar doktoru. Telefonda sorun bence.
Canım, işveren karşılıklı anlaşma olmadan ücretsiz izne çıkaramaz. Eşinin imzası ve rızası olması gerekli. Bir de eşin çalışıyor gözüktüğü için, ödenekten yararlanabilir. İşyeri sahibi çalışanların bilgilerini forma doldurup, kaşe ve imza atıp göndermesi gerekli. Zaten iş yeri sahibi de devletten yardım almak istiyorsa bunu mecburen yapmak zorunda. İş yerini mecburiyetten dolayı kapadığını bildirmek zorunda yani. Onu bi işvereniyle tekrar görüşsün bence.Aynen oyleee Allah buyuk daha cocuga alisveris yapmadim 6. Aydan sonra alicam dedim bu ay krediye gitti maas esimde issiz kaldi bilmiyorum cocuk rizkiyla bereketiyle gelir diyolar insallah oyle olur
Kuzum adam herkese kagit hazirladi pazartesi gunu esimde cikis istedi zaten maasini 1.5 ayda 1 aliyodu herneysee kisa calisma odenegini okudum pazartesi gittiginde sor dedim arastirmis esim devlet kendi kapattirdigi sektore dukkanlara karsiliksiz odenek veriyo maalesef adam suan kredi cekicek anladigim kadariylaa faizsiz destek dedigi o oluyo suanda da eleman cikartirsa faizsiz kredi cekemicekmiss bu sebeplee ne maas veriyo ne cikisini yapiyo issiz maasi alamiyoruz bu yuzdenCanım, işveren karşılıklı anlaşma olmadan ücretsiz izne çıkaramaz. Eşinin imzası ve rızası olması gerekli. Bir de eşin çalışıyor gözüktüğü için, ödenekten yararlanabilir. İşyeri sahibi çalışanların bilgilerini forma doldurup, kaşe ve imza atıp göndermesi gerekli. Zaten iş yeri sahibi de devletten yardım almak istiyorsa bunu mecburen yapmak zorunda. İş yerini mecburiyetten dolayı kapadığını bildirmek zorunda yani. Onu bi işvereniyle tekrar görüşsün bence.
Gittiniz mi doktoraaaaİnşallah canım☺☺
Gittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginimGittiniz mi doktoraaaa
Guncellerw bakmistmBen 3 gün gecikmeli oldum, yeni bat 20 Mart, Nana yok diye yazmamıştım ama sana yaZayım, beni sormadın ama olsun sen yaz
Ama doktor bana da öyle dedi kalp atışı keseden bir hafta 10 gün sonra diyeGittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginimya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
Ama boş kese gördüm yolk kesesi dediklerini görmedim benAma doktor bana da öyle dedi kalp atışı keseden bir hafta 10 gün sonra diyekeseyi görmenize çok sevindim. Darısı başımıza
Ben test yaptım. NegatifGuncellerw bakmistm
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllahBen test yaptım. NegatifYıllardır ilk kez reglim gecikti boşuna umutlandım
Benim randevum pazartesi kese içinAma boş kese gördüm yolk kesesi dediklerini görmedim bensiz gördünüz mü onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?