• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AlE="Duygurdvn, post: 63271382, member: 986521"]
6 aylık evliyim ☺Allah
[/QUOTE]
6 aylık evliyim ☺
Allah gönlünüze göre verir inşallah 🙏 😊 eczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar

Gittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginim 😔 ya boş gebelikse diye çok üzülüyorum 😔
Canım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzden 🤗

AlE="Duygurdvn, post: 63271382, member: 986521"]
6 aylık evliyim ☺Allah
Allah gönlünüze göre verir inşallah 🙏 😊 eczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar
[/QUOTE]
Amin cümlemizin gönlüne göre versin.🙏geçen hafta pazartesi kan tahlilinde çıkmadı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta daha geçmesini bekliorum inşallah ozmn güzel haberi alırım.

Canım bebek hemen görünmez ki bende ilk kese görünmüştü 1 hafta sonra karından kalbi bile duyamamıştık vajinal duymustuk düşün korkma o yuzden 🤗
İnşallah biz de duyarız canım sizin gibi 🙏🙏 internetten yolk kesesi fln görünce bir kötü oldum bende görmedim öyle bişi çünkü 😔🙏🙏☺️☺️ ama ya ne güzel moral oldunuz bana hepiniz 🙏🙏😍😍 gerçekten çok teşekkür ederim ☺️☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X