- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
Ben 7 aydır deniyorum canım. Yaşımdan dolayı korkuyorum.Sizin bi probleminiz var miydi ? Ne zmdr deniosunz
Olabilir ama keyfine gore takiliyor bu ay bir garip. Onceden vardi bi tane kist gecti tekrarladimi bilmiyorm11 gun mu ? Kist olmasin o koyu kahverengi belki kist vardir kendiliginden kayboldugu icin kahverengi akiyor olabilir
canm gecmis olsn oncelikle bu işsizlik odenegine isveren iscisi adina basvurup heyet onaylarsa destek almayacakmiydi bu bahsettiğin o mu son gunlerde korona ile ortaya cikan.Kizlar biliyosunuz ki esimi ucretsiz izine cikarttilar esimde cikisimi verin issizlik maasi alicam dedi ev aldik ilk kredisini odedik benim maasimlaa ve baska gelirimiz yok nisan ayi boyunca 7 aylik hamileyimm yuzsuz isyeri sahibi cikisini verdik dedi bizde issizlik maasina basvurduk dun ogrendik ki devlet desteginden yararlanmak icin cikis yapmamiss kimseye eger isten eleman cikartirsa devlet destegi yani kredi alamayacakmiss issizlik maasi alamiyoruz normal maasta yok Allah hepimizin yardimcisi olsun ne yapabilirim artik cikmaza girdim Allahim akil sagligimi korusun dualariniza benide ekleyin olur mu?
Rabbim yardimcinz olsn cnm. Bu aralar en buyuk skntilrdan biri bu maddiyatKizlar biliyosunuz ki esimi ucretsiz izine cikarttilar esimde cikisimi verin issizlik maasi alicam dedi ev aldik ilk kredisini odedik benim maasimlaa ve baska gelirimiz yok nisan ayi boyunca 7 aylik hamileyimm yuzsuz isyeri sahibi cikisini verdik dedi bizde issizlik maasina basvurduk dun ogrendik ki devlet desteginden yararlanmak icin cikis yapmamiss kimseye eger isten eleman cikartirsa devlet destegi yani kredi alamayacakmiss issizlik maasi alamiyoruz normal maasta yok Allah hepimizin yardimcisi olsun ne yapabilirim artik cikmaza girdim Allahim akil sagligimi korusun dualariniza benide ekleyin olur mu?
Yasindan hic korkma bence. Yumurtaliklr iiyse olcak zamni gelince. Ki ilk yil olllmazsa bile norml dio doktorlar. O yuzdn cok takma kafana.vakti gelmeyen hic bisey napsan da olmuo zaten.Ben 7 aydır deniyorum canım. Yaşımdan dolayı korkuyorum.
7 nisanda randevum var bakalım inşaallah birşey yoktur
Almanya'ya geldim 3 aydır doktor randevu vermiş. Burda 1 doktor var kadın doktoru. 3 aya anca randevu aldım. Bakalım 7 nisanda Doktora gideceğim.
Haklısın Rabbim büyük olur inşaallahRabbim yardimcinz olsn cnm. Bu aralar en buyuk skntilrdan biri bu maddiyataltin birikmisliginz yok mu cnm idare ederdi bi sure
Yasindan hic korkma bence. Yumurtaliklr iiyse olcak zamni gelince. Ki ilk yil olllmazsa bile norml dio doktorlar. O yuzdn cok takma kafana.vakti gelmeyen hic bisey napsan da olmuo zaten.
Kredi cekiyomuss isveren ama suan eleman cikarirsa devlet kredi vermiyomuss bu sebeple ssk cikisini yapmamislar issizlik maasina basvurduk ama sskli gozuktugu icin hala isleme alamiyolarcanm gecmis olsn oncelikle bu işsizlik odenegine isveren iscisi adina basvurup heyet onaylarsa destek almayacakmiydi bu bahsettiğin o mu son gunlerde korona ile ortaya cikan.
Birde is yeri issizlik odenegi alabilir maddesinden cikisini yaptiysa ve belirli sartlarda uygunsa alabilir esin issizlik maasi ama kredi cekemeyebilir
Kuzum altin birikimimizin hepsi eve gitti gecen ayy ev aldik altinlar 70.000 tl civariydii ustune kredi cektik bilsem boylee gunlerin olacagini evi sonra alirdimRabbim yardimcinz olsn cnm. Bu aralar en buyuk skntilrdan biri bu maddiyataltin birikmisliginz yok mu cnm idare ederdi bi sure
Yasindan hic korkma bence. Yumurtaliklr iiyse olcak zamni gelince. Ki ilk yil olllmazsa bile norml dio doktorlar. O yuzdn cok takma kafana.vakti gelmeyen hic bisey napsan da olmuo zaten.
Evet ozman maalesef alamazzKredi cekiyomuss isveren ama suan eleman cikarirsa devlet kredi vermiyomuss bu sebeple ssk cikisini yapmamislar issizlik maasina basvurduk ama sskli gozuktugu icin hala isleme alamiyolar
Valla sokaga cikma yasagi gelmedigi surece biticek gibi durmuyo kimsenin umrunda degill uzuluyorum vefat eden insanlara cenaze namazi bile kilinamiyor yikanamiyorr kimse boyle bir ölümu haketmiyo ama kimsenin umrunda degill cezai yaptirim olmadigi surece isin sonu kotuEvet ozman maalesef alamazzAllah yardimcimiz olsun hepimizin bizde memelekette kaldik bugunku tedbirlerle valilikten izinle ancak evime donebilcem korona hepimizi mahvetti tez zamnada gecer gider inşallah
Gececk cnmcin elbet bu gunler. Ole telkin et kndine. Allh buyuk illa ki halledicksinz bi sekilde.Kuzum altin birikimimizin hepsi eve gitti gecen ayy ev aldik altinlar 70.000 tl civariydii ustune kredi cektik bilsem boylee gunlerin olacagini evi sonra alirdim
Valla sokaga cikma yasagi gelmedigi surece biticek gibi durmuyo kimsenin umrunda degill uzuluyorum vefat eden insanlara cenaze namazi bile kilinamiyor yikanamiyorr kimse boyle bir ölümu haketmiyo ama kimsenin umrunda degill cezai yaptirim olmadigi surece isin sonu kotu
[/QUOTEcunkuuuu yillardir suriyelilere bakan devletimiz bir kac ay milletine bakamaz halde parasi yok ohal demek tamamen o surede tumm ihtiyacini borcunu devletin vermesi demek verir mii vermez o yuzden ölursek bizim basarisizligimiz yasarsak devletin basarisi olacagiz. Yazik
Allaha siginmaktan bol bol dua etmekten baska elimden gelen bisey yok zaten yine isyan etmicem vardir bir hayir diyip beklicem ömrüm yettiginceGececk cnmcin elbet bu gunler. Ole telkin et kndine. Allh buyuk illa ki halledicksinz bi sekilde.
Ayy inşallahhInsllh gec dollenme olmusturhayrsliyla
Aynn oyle canmKendi topragina sahip cikmayanlara sahip ciktikk benden rahat yasiyolar suandaa ilk sinir kapisi acildiginda ben degil onlar kaciyolarne diyeyim kii ben 2-3 ay maas almasin bakayim milletvekilleri basimizdakilerr ne yiyip icicekler nasil kira odeyecekler
Mevsin gecisinden de olabilir. Stresten de yedgin seylerden de... yumurtlaman degismis de olablir.Ayy inşallahh❤☺ Daha önce çok yumurta takibi yaptırdım. Tam 14.gün çatlıyordu. Ama mevsim değişiminden olmuştur bence
Çok üzüldüm eşinin işten çıkmasına, biz de yeni ev aldık borca girdik anlıyorum seni. Kredi planını değiştirebilirsiniz belki süreyi uzatırsınız miktar azalır sonra eşinin işi yoluna girerse tekrar yapılandırılabilir belki kaç kere değiştirilir pek bilmiyorum da, doğum filan şimdi zor olacak bebeğin ihtiyaçları da girecek işin içine. Allah yardımcınız olsunKuzum altin birikimimizin hepsi eve gitti gecen ayy ev aldik altinlar 70.000 tl civariydii ustune kredi cektik bilsem boylee gunlerin olacagini evi sonra alirdim
Canım 34 yaşındayım. Tam gününde saatinde olurum. Dün test yaptım, olsa çıkardı. Bugün de regl olmadım. Olmazsam sabah tine yapacağım. Haber veririm ama bu sıralar hamilelik çok riskli. Bütün doktorlar erteleyin diyorlarMevsin gecisinden de olabilir. Stresten de yedgin seylerden de... yumurtlaman degismis de olablir.
Aynen oyleee Allah buyuk daha cocuga alisveris yapmadim 6. Aydan sonra alicam dedim bu ay krediye gitti maas esimde issiz kaldi bilmiyorum cocuk rizkiyla bereketiyle gelir diyolar insallah oyle olurÇok üzüldüm eşinin işten çıkmasına, biz de yeni ev aldık borca girdik anlıyorum seni. Kredi planını değiştirebilirsiniz belki süreyi uzatırsınız miktar azalır sonra eşinin işi yoluna girerse tekrar yapılandırılabilir belki kaç kere değiştirilir pek bilmiyorum da, doğum filan şimdi zor olacak bebeğin ihtiyaçları da girecek işin içine. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?