• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
On bir gun gecmusti ama dun adet oldm ama koyu kahveye yakin geliyor gec oldm diye galiba kanda da cikmamisti zaten biliosn bebe.
11 gun mu ? Kist olmasin o koyu kahverengi belki kist vardir kendiliginden kayboldugu icin kahverengi akiyor olabilir

Yazdım ben canım buraya. Çok üzgünüm adet oldum. Tam günümde. Buraya yazdım aslında.
Dün temizledim. Allah için bana tavsiye edeceğiniz birşey varmı. Her konuda.
Mesela yastık koyma.
Ayağını havaya kaldırma yapmanın faydası oluyor mu. Çok çaresizim. Rabbim biliyorsun.
Kızlar birde psikolojim bozuldu
Aksi Ve ters biri oldum. Alıngan. Bu bekleyiş bana zarar veriyor Ve elimde değil.

Kuzucum benim adetim dündü
Olmadım ama lekem geldi
Umutlar bitti bende bu ay
Devamı gelir kesin
Insllh gelmezz bebisten :dua: :dua: :dua: suprz olsn
Yazdım ben canım buraya. Çok üzgünüm adet oldum. Tam günümde. Buraya yazdım aslında.
Dün temizledim. Allah için bana tavsiye edeceğiniz birşey varmı. Her konuda.
Mesela yastık koyma.
Ayağını havaya kaldırma yapmanın faydası oluyor mu. Çok çaresizim. Rabbim biliyorsun.
Kızlar birde psikolojim bozuldu
Aksi Ve ters biri oldum. Alıngan. Bu bekleyiş bana zarar veriyor Ve elimde değil.
Cnm bizim topikcigimizin baskancagizi afedrsin bi yerlerinde kurt oldgu icin rahat drmadi ban yedi 😀 onda yenilenmedi liste.
Bide yuz ustu yatip deneyin cnm. Bu tavsiyyle cok kisi gebe kalmis.

Insllh gelmezz bebisten :dua: :dua: :dua: suprz olsn

Cnm bizim topikcigimizin baskancagizi afedrsin bi yerlerinde kurt oldgu icin rahat drmadi ban yedi 😀 onda yenilenmedi liste.
Bide yuz ustu yatip deneyin cnm. Bu tavsiyyle cok kisi gebe kalmis.
Yüz üstümü. Ben sırt üstü yaptım hep. Hiç kalkmadan

Evt. Sen yuz ustu olcan. Esinin isi biitnce de afedersn hemn cikmasin senden. Sonra ole yuz ustu yat bi sure yeter. Insllh vesile olur.
İnşaallah Allahım inşaallah. İsmim rahime. Ne olur bana dua edin. Çok üzgünüm. Yaşım 34 çok çektim ben.
Yuva kurana kadar neler çektim.
Köyde büyüdüm anne babama baktım.
Ama hep başkalarına hizmet etmekle geçti hayatım.
Şimdi evlendim çok şükür.
Şimdi ise evlat hasreti isteği var. Rabbim lütfen lütfen ya Rabbim lütfen

İnşaallah Allahım inşaallah. İsmim rahime. Ne olur bana dua edin. Çok üzgünüm. Yaşım 34 çok çektim ben.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin rahime. Bizlerde buralarda aynı duaların istedik senin gibi. Rabbim oyle buyukki. Öncelikle kendin dua et ve bir vakti oldugunu kendine alıştır her zaman. Anlıyorum seni cok. Allah bu mubarek aylar da evlat hasretiyle tutuşan herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin .

Allah hayırlı zamanda nasip etsin rahime. Bizlerde buralarda aynı duaların istedik senin gibi. Rabbim oyle buyukki. Öncelikle kendin dua et ve bir vakti oldugunu kendine alıştır her zaman. Anlıyorum seni cok. Allah bu mubarek aylar da evlat hasretiyle tutuşan herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin .
Amin canım inşaallah inşaallah

Yasin cok deil olacak Allhin izniyle. Yeterki hayrli zamnda gelsin size ilac gibi gelsin. Dua ederkn hayrlisiyla olsn demeyi unutma. Rabbim verip de sinamasin kimseyi insllh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X