- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum benim adetim dündü
11 gun mu ? Kist olmasin o koyu kahverengi belki kist vardir kendiliginden kayboldugu icin kahverengi akiyor olabilirOn bir gun gecmusti ama dun adet oldm ama koyu kahveye yakin geliyor gec oldm diye galiba kanda da cikmamisti zaten biliosn bebe.
Bugun mu geldi lekelenmen kuzuşumKuzucum benim adetim dündü
Olmadım ama lekem geldi
Umutlar bitti bende bu ay
Devamı gelir kesin
Dün geldi kuzumBugun mu geldi lekelenmen kuzuşum
Hayirlisi olsun insallahDün geldi kuzum
Ama devamı gelmedi
Bi garip oldu
Ama gelir devamı
Çünkü öncesinde de oldu böyle çok kez
Sen nasılsın bu ay ekstra bişey yaptınmı kuzum
Ne zaman test yapacaksın![]()
Yap istersen gecikme oldu bayaYarin yapsam mi
Oturmaca canım sen napıyorsunKızlar kızlar napıyosunuz
Yazdım ben canım buraya. Çok üzgünüm adet oldum. Tam günümde. Buraya yazdım aslında.
Neler yaptın meselaHayirlisi olsun insallah
Cok sey yaptim 4 gunum geçti bakalim
Insllh gelmezz bebistenKuzucum benim adetim dündü
Olmadım ama lekem geldi
Umutlar bitti bende bu ay
Devamı gelir kesin
Cnm bizim topikcigimizin baskancagizi afedrsin bi yerlerinde kurt oldgu icin rahat drmadi ban yediYazdım ben canım buraya. Çok üzgünüm adet oldum. Tam günümde. Buraya yazdım aslında.
Dün temizledim. Allah için bana tavsiye edeceğiniz birşey varmı. Her konuda.
Mesela yastık koyma.
Ayağını havaya kaldırma yapmanın faydası oluyor mu. Çok çaresizim. Rabbim biliyorsun.
Kızlar birde psikolojim bozuldu
Aksi Ve ters biri oldum. Alıngan. Bu bekleyiş bana zarar veriyor Ve elimde değil.
Yüz üstümü. Ben sırt üstü yaptım hep. Hiç kalkmadanInsllh gelmezz bebisten![]()
![]()
suprz olsn
Cnm bizim topikcigimizin baskancagizi afedrsin bi yerlerinde kurt oldgu icin rahat drmadi ban yedionda yenilenmedi liste.
Bide yuz ustu yatip deneyin cnm. Bu tavsiyyle cok kisi gebe kalmis.
Evt. Sen yuz ustu olcan. Esinin isi biitnce de afedersn hemn cikmasin senden. Sonra ole yuz ustu yat bi sure yeter. Insllh vesile olur.Yüz üstümü. Ben sırt üstü yaptım hep. Hiç kalkmadan
İnşaallah Allahım inşaallah. İsmim rahime. Ne olur bana dua edin. Çok üzgünüm. Yaşım 34 çok çektim ben.Evt. Sen yuz ustu olcan. Esinin isi biitnce de afedersn hemn cikmasin senden. Sonra ole yuz ustu yat bi sure yeter. Insllh vesile olur.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin rahime. Bizlerde buralarda aynı duaların istedik senin gibi. Rabbim oyle buyukki. Öncelikle kendin dua et ve bir vakti oldugunu kendine alıştır her zaman. Anlıyorum seni cok. Allah bu mubarek aylar da evlat hasretiyle tutuşan herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin .İnşaallah Allahım inşaallah. İsmim rahime. Ne olur bana dua edin. Çok üzgünüm. Yaşım 34 çok çektim ben.
Yuva kurana kadar neler çektim.
Köyde büyüdüm anne babama baktım.
Ama hep başkalarına hizmet etmekle geçti hayatım.
Şimdi evlendim çok şükür.
Şimdi ise evlat hasreti isteği var. Rabbim lütfen lütfen ya Rabbim lütfen
Amin canım inşaallah inşaallahAllah hayırlı zamanda nasip etsin rahime. Bizlerde buralarda aynı duaların istedik senin gibi. Rabbim oyle buyukki. Öncelikle kendin dua et ve bir vakti oldugunu kendine alıştır her zaman. Anlıyorum seni cok. Allah bu mubarek aylar da evlat hasretiyle tutuşan herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin .
Yasin cok deil olacak Allhin izniyle. Yeterki hayrli zamnda gelsin size ilac gibi gelsin. Dua ederkn hayrlisiyla olsn demeyi unutma. Rabbim verip de sinamasin kimseyi insllh.İnşaallah Allahım inşaallah. İsmim rahime. Ne olur bana dua edin. Çok üzgünüm. Yaşım 34 çok çektim ben.
Yuva kurana kadar neler çektim.
Köyde büyüdüm anne babama baktım.
Ama hep başkalarına hizmet etmekle geçti hayatım.
Şimdi evlendim çok şükür.
Şimdi ise evlat hasreti isteği var. Rabbim lütfen lütfen ya Rabbim lütfen
Sizin bi probleminiz var miydi ? Ne zmdr deniosunzAllah herkesin çocuğunu bağışlasın ama yada 20 li yaşlarda evlenip hiç adet olmadan hamile kalanlara çok özeniyorum çok.
Ne güzel.
İçim yanıyor artık. İnanın
Evet canım hayırlı sağlıklı olsun diye DuA ediyorumYasin cok deil olacak Allhin izniyle. Yeterki hayrli zamnda gelsin size ilac gibi gelsin. Dua ederkn hayrlisiyla olsn demeyi unutma. Rabbim verip de sinamasin kimseyi insllh.