- 15 Ekim 2019
- 6.083
- 13.824
- 248
Hahaha beklermiyiz beklerizzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha beklermiyiz beklerizzz
Merhaba. Normalde sabahtan olurum. Saat gibi hiç şaşmaz ama henüz olmadım. Dün test yapmıştım, negatif çıkmıştı
Bir tane olsun
Göreersiniiizzz sizHahaha beklermiyiz beklerizzzçünküm o bir loorikk
![]()
Masallahhhhhh ne inatmis kiz yapsana neyi bekliosnYapmadim![]()
Cok yaptim daha önce ama cikmadi simdi de öyle olursaMasallahhhhhh ne inatmis kiz yapsana neyi bekliosn![]()
Bekleyince nolcakCok yaptim daha önce ama cikmadi simdi de öyle olursa![]()
Insllh gec dollenme olmusturMerhaba. Normalde sabahtan olurum. Saat gibi hiç şaşmaz ama henüz olmadım. Dün test yapmıştım, negatif çıkmıştı
Lh de cikmiyor yaptimLorik cnm lh yap bari çok merak ettik
insalllaaaaahhhhhhhhhhh ciksinnnn ben cok garip adet oluyorm ya koyu renkte geliyor bi çok geliyor bi durakliyor dundrn beri dun basladi geciktigi icin koyurenkli geliyor sanirimYa tutarsa ..![]()
![]()
Ne zaman yaptın cnm su içmeden yapsaydınLh de cikmiyor yaptim![]()
Eczaneler açık olur merak etmrBen de şans da ne biliyimhamile olsam bile duzgun gidemiycem sanirim
![]()
Kac gun geciktiinsalllaaaaahhhhhhhhhhh ciksinnnn ben cok garip adet oluyorm ya koyu renkte geliyor bi çok geliyor bi durakliyor dundrn beri dun basladi geciktigi icin koyurenkli geliyor sanirim![]()
Yarin yapsam miEczaneler açık olur merak etmr![]()
Bugun ocinde yaptimNe zaman yaptın cnm su içmeden yapsaydın
On bir gun gecmusti ama dun adet oldm ama koyu kahveye yakin geliyor gec oldm diye galiba kanda da cikmamisti zaten biliosn bebe.Kac gun gecikti