Benim de silikti ama pozitif çıktı kuzum ümidini kaybetme. Bence o pozitif duruyor. Hemen doktora git. Bende daha önce kimyasal olduğunda da silik çıkmıştı. Bu sefer de öyle sandım doktora gittim luteal faz eksikliği var sanırım sende dedi progrstan verdi. Sen de bir an önce geciktirme git.Valla silikler hep negatf cikti. Lorikin de silik cikti nananin da . Hep negatfti. Hamile oldgum ay gecikmemin 2. Gunu hemen cikti 2. Cizgi . Hatta atim fotosunu
Eki Görüntüle 2608610
Fotoda pek nelli olmuo ama rengi pembeydi yani nole gorundgu gibi soluk deil
Fatma hamile zaten kiiz dogurcak nerdeyseBenim de silikti ama pozitif çıktı kuzum ümidini kaybetme. Bence o pozitif duruyor. Hemen doktora git. Bende daha önce kimyasal olduğunda da silik çıkmıştı. Bu sefer de öyle sandım doktora gittim luteal faz eksikliği var sanırım sende dedi progrstan verdi. Sen de bir an önce geciktirme git.
Karantina ekibi onlineGelip kanını alıp hastaneye bile götürebiliriz
Ovülasyon testi ile hamilelik anlaşılıyor mu ki?
Yavrm bana mi dedin yoksa meryeme miBenim de silikti ama pozitif çıktı kuzum ümidini kaybetme. Bence o pozitif duruyor. Hemen doktora git. Bende daha önce kimyasal olduğunda da silik çıkmıştı. Bu sefer de öyle sandım doktora gittim luteal faz eksikliği var sanırım sende dedi progrstan verdi. Sen de bir an önce geciktirme git.
Kiz bu ovunun kendine hayri yok sankim. C bile silik
Yanlış yere yazmışımFatma hamile zaten kiiz dogurcak nerdeyse
Kedi sever ve Meryem İ okumuştum onlara yazıyordum nasıl oldu anlamadım sana cevap olarak geldiYavrm bana mi dedin yoksa meryeme mi
Anlamistm bana olmadginiKedi sever ve Meryem İ okumuştum onlara yazıyordum nasıl oldu anlamadım sana cevap olarak geldi
Bir yandan TV ye bakıyorum bir yandan yemek bir yandan da telefon derken işler karıştıAnlamistm bana olmadginiinsanlik hali diyelm
5+3 de kese gördüm. Kalp atısınıda vajinadan 6+5 duymuştumKızlar bebeğin kesmesini ne zaman gördünüz? Ve de kalp atışını ne zaman duydunuz? Kaçıncı hafta?
Oturuyok bacı sen napionNörüyooooonuuuuuuuuzzzzz kızlar...
Ya bence normal test yap bugun gekmediyse yarinda gelmez bu
Ne güzelmiş5+3 de kese gördüm. Kalp atısınıda vajinadan 6+5 duymuştum ☺
Ovu buuu ya gebelk sandm insalllah oyledir yinede
İnşallah görürsün canımNe güzelmişben de cuma görürüm inşallah tam 5 haftalık oluyor virüsten dolayı bir daha kan tahlili fln da yapılmadı, beta yükselmiştir diye umuyorum progestan kullanıyorum korumuştur inşallah kuzumu normal zaman olsa ben sürekli gider kan verir kontrol ettiriridim ama pis virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?