Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar sorumsuz kuzum pazara gittim kimsenin umrunda degil mincikliyarak seciyolar pazarci kizinca da vay efendim musteri benim oluyooo

İnsanlar sorumsuz kuzum pazara gittim kimsenin umrunda degil mincikliyarak seciyolar pazarci kizinca da vay efendim musteri benim oluyooo
Eldiven maske bile yetersiz demek bazı yerlerde. Ben geçen hafta gittim pazar yeni kurulurken gittim ilk ben girdim pazara pazarcılar bile eşyalarını yeni çıkarıyordu bu hafta da öyle yapmak istiyorum bakalım. Mecburen yiycez

Kalabalik olmaz dedim aksam pazari kalabalik olur dedim ama masallah onlem almayan herkes kostur kostur pazara

Canım zor bir karar. Benim de geçen gün kontrolüm vardı, herkes gitme dedi ama ben gittim. Zaten sonrasında 1 ay gitmicektim. Şöyle düşündüm ben, şu an birden hamile olduğunu öğrensen doktora gider misin, gitmez misin? Yani 1 ay sonra bişeylerin düzeleceği de kesin değil. Ben giderdim herhalde, tabi karar senin.

Ama hamile olunca mecbur gitçeksin şuan erteleme olasılığım var. Korkuyorum ya Bi sıkıntı çıkarsa ameliyatta ya sokağa çıkma yasağı gelirse diye.bide annem 55 yaşında onun için endişeleniyorum..

Bat 6 mart beklemedeyim insAllah gebeyiiiiiz

Canım hastanede sorun yoksa ve çok kalmayacaksan doktorunu dinle bence, sürekli dezenfekte olursunuz dikkat edersiniz ama annen değil de eşin kalsa sadece olmaz mı? Ben de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim korkuyorum ama mecburum sonra hiç gidemem, maske eldivenle gideceğiz

Erteleme olasılığın var ama, 3 ay sonra ne olacağını da bilemiyoruz ki. O yüzden bişey diyemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği. Hastane içerisinde olan o. Yanında kalacak annenden başka kimse yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…