- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Kaşıniodu zaten o. Anca bu kdr durabildi.

O gelecek ben gidecm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşıniodu zaten o. Anca bu kdr durabildi.
Hiç rahat durmuyor hiçKaşıniodu zaten o. Anca bu kdr durabildi.
O gelecek ben gidecm
Yine kaldiniz belim elimeeHiç rahat durmuyor hiçyine yalnız bıraktı topiği
Daimi eleman tabi buraları boş bırakmaya gelmez. Nana yoksa sana emanetYine kaldiniz belim elimee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ara ara gun boyu kanadi kuzum bugun nasil gecti hic anlamadim ekmek yaptim evdeBugün artarsa siddeti sen bir ararsın gindemden onunda haberi vardır seni riske atacagını sanmıyorum cok acil durum olarak görmezse balam durdumu suan kanaman?
Ayy iyi bari bana ozel bi durum degilmisCnmcim hic korkma gayet norml burun kanamasi. Bi sure her gun kanayan vardi hatta burdan tanidiklrimdan.
Haklısın canım. Valla ben daha hiçbirşey alamadım nerdeyse birkaç zıbın pijama dısında çıkamıyorumda dısarıGenel olrak tmm ama bi iki eksik illa ki cikio. Stok yapmkta fayda var bu gundemde
Nöörelim öyle takılıyoz haber izliyoz yarınları düşünüyozNörüyooooonuz kızlar....
Nöreyim.. Adet olunca yeni umutlar için yelken açıyorumNöörelim öyle takılıyoz haber izliyoz yarınları düşünüyoznana ana da gitmiş zaten
sen nörüyon cnm
Sağlıklı olalım daNöreyim.. Adet olunca yeni umutlar için yelken açıyorum![]()
Uzanıyorum valla canım sen napıyosunNörüyooooonuz kızlar....
İnsallah bebeğim.. Kendimi dopingliyorumSağlıklı olalım daaynen buna da şükür Allah büyüktür inşallah 9 ay o adeti olmadığımız günler de gelir
Mune kazen Banlamak için yer arıyor zaten...Nanaaaa niye banlanmıış![]()
Şaka mı niye banlanmış bu kız inşallah bu defaki öncekiler gibi uzun sürmezNanaaaa niye banlanmıış![]()
Okudum yazışmayıdaMune kazen Banlamak için yer arıyor zaten...
Dalga geçer gibi yazmışdaŞaka mı niye banlanmış bu kız inşallah bu defaki öncekiler gibi uzun sürmez
İnşaAllahh cnmmDogacak elbette ..
Anlamadım birsey ben tam olarak link atarmısın?Okudum yazışmayıdaTopiğin deki ler gelir" vık vık "yapar onlarda çıkarırız yazmış tam olarak bu cümlede denmemesi lazım bence haberi olmayan insanların hakkında ileri geri konuşmak oluyomu? Kendini banlaması lazım
![]()