Ah ah sorma nanam ne hallere düştükBebek uyutuyor seni erkenden ahhh eskiden böylemiydin sen
Anlamadım birsey ben tam olarak link atarmısın?
Oha... Resmen bizede kan kusmuşlar. Ne yaptık ki bunlara anlamadım? Ne sacma bir durum...Düşük mü yapıyorum yoksa hamile miyim değil miyim bilmiyorum
Ya bugün şöyle bişey geldi çok özür dileyerek atıyorum ama bundan şüphelenerek zAten yazdım yoksa basit bi pıhtı mı ? Regl olduğumda bundan daha pihtili kanamam oluyor bence normalwww.kadinlarkulubu.com
Hangi konudan dolayo banlanmış ney yazmış ki nanaOkudum yazışmayıdaTopiğin deki ler gelir" vık vık "yapar onlarda çıkarırız yazmış tam olarak bu cümlede denmemesi lazım bence haberi olmayan insanların hakkında ileri geri konuşmak oluyomu? Kendini banlaması lazım
Ben gerçekten konuya Fransız kaldımDalga geçer gibi yazmışdaolmamış ya anaya yakışmamış ay sonuna kadar cezalıymış
Linke tıkla 1. Sayfadan başlaHangi konudan dolayo banlanmış ney yazmış ki nana
Ben gerçekten konuya Fransız kaldım
Hangi konudan dolayo banlanmış ney yazmış ki nana
Ben gerçekten konuya Fransız kaldım
Bende anlamadım nealakaysaOha... Resmen bizede kan kusmuşlar. Ne yaptık ki bunlara anlamadım? Ne sacma bir durum...
Hee dün biz o topiğe yorum yaptık kadınla dalga geçtiğimizi düşünmüşler kazen de sinirlenmiş banlamış nanayı. Ay sonuna kadar bide hayır topiktekileri de siteden atarız demiş topiğinde bir sürü insan yorum yapıyo üyeliğini kaldırmak istediklerini çıkarsınlar sitelerinden ağır bi laf etmişBende anlamadım nealakaysa
Ya biz nanayık anlıyozda bazen bazı insanlar anlamaz şakayı şaka kaldırmaz öylesine denk gelmiş olduuHee dün biz o topiğe yorum yaptık kadınla dalga geçtiğimizi düşünmüşler kazen de sinirlenmiş banlamış nanayı. Ay sonuna kadar bide hayır topiktekileri de siteden atarız demiş topiğinde bir sürü insan yorum yapıyo üyeliğini kaldırmak istediklerini çıkarsınlar sitelerinden ağır bi laf etmiş
Egoları şişmiş... Başka kadın forum siteleri de var.. Gerekirse Bende açarım siteHee dün biz o topiğe yorum yaptık kadınla dalga geçtiğimizi düşünmüşler kazen de sinirlenmiş banlamış nanayı. Ay sonuna kadar bide hayır topiktekileri de siteden atarız demiş topiğinde bir sürü insan yorum yapıyo üyeliğini kaldırmak istediklerini çıkarsınlar sitelerinden ağır bi laf etmiş
Orda sen düzgün bir cevap vermişsin yoksa seni de banlarlardı, dalga geçmiş diye kızmışlar nanaya ama sanki çok mu fazla kızmışlar nebileyim başka bir şeye mi gerginlermiş bize bile saydırmışlar yani hakkaten şaşırdımHee dün biz o topiğe yorum yaptık kadınla dalga geçtiğimizi düşünmüşler kazen de sinirlenmiş banlamış nanayı. Ay sonuna kadar bide hayır topiktekileri de siteden atarız demiş topiğinde bir sürü insan yorum yapıyo üyeliğini kaldırmak istediklerini çıkarsınlar sitelerinden ağır bi laf etmiş
Zaten bana guvenio die kendini yakti kadinDaimi eleman tabi buraları boş bırakmaya gelmez. Nana yoksa sana emanet
30 dan sonra yaparsin raht rahtHaklısın canım. Valla ben daha hiçbirşey alamadım nerdeyse birkaç zıbın pijama dısında çıkamıyorumda dısarı
İnşallah canım umarım düzelirZaten bana guvenio die kendini yakti kadingelsin gosteririm ona
30 dan sonra yaparsin raht raht
O zamna kdr iilesir ortam buyuuk ihtimle.
Sen Nana gelene kadar doğurursun..Zaten bana guvenio die kendini yakti kadingelsin gosteririm ona
30 dan sonra yaparsin raht raht
O zamna kdr iilesir ortam buyuuk ihtimle.
Boşver.. Kendilerilerinin yaptığı Nana nın kinden daha ağır. İnsallah hatalarını anlarlar..Orda sen düzgün bir cevap vermişsin yoksa seni de banlarlardı, dalga geçmiş diye kızmışlar nanaya ama sanki çok mu fazla kızmışlar nebileyim başka bir şeye mi gerginlermiş bize bile saydırmışlar yani hakkaten şaşırdım
Yok kiz naptinSen Nana gelene kadar doğurursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?