- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
Ne olmuş yine ki nereye gittiHadi gidisini kutlayalm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olmuş yine ki nereye gittiHadi gidisini kutlayalm![]()
Sayfasina gir aktivitwlrine gir gorrsunNerde yedi ban acaba![]()
Ooo baya birşeyler olmuş ay sonuna kadar giremicek.. niye bulaştıki tühSayfasina gir aktivitwlrine gir gorrsun
Yok bebegim ben de gebelikSende gebelk varmı kuzm
Yok bebegim ben de gebelik
Acaba hangi gün o güneş doğar evimzeYok bebegim ben de gebelik
Ooo baya birşeyler olmuş ay sonuna kadar giremicek.. niye bulaştıki tüh
Dogacak elbette ..Acaba hangi gün o güneş doğar evimze
ALLah tek nefeste kurtarsın inşallahSaka maka son haftalra dogru gidiorm ben yaakiyaftlerini yikadim. Yavastan utuleyip hastane cantami yapicm bu hafta.
Saoalsn cnm insllh. Seni deALLah tek nefeste kurtarsın inşallah![]()
Ayyy nasıl bir heyecan annesi kuzuyu görünce dünyalar senin olacak bir kucağına al hele kokusunu çek içineSaka maka son haftalra dogru gidiorm ben yaakiyaftlerini yikadim. Yavastan utuleyip hastane cantami yapicm bu hafta.
ayy amin insllh . Allh razi olsm cnm.Ayyy nasıl bir heyecan annesi kuzuyu görünce dünyalar senin olacak bir kucağına al hele kokusunu çek içineRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah kuzuna bol bol emsin gaz sancısı olmasın geceleri uyusun kusmasın sakin bir bebek olsun inşallah
![]()
Ay çok heyecanlıdır eminim yaaaSaka maka son haftalra dogru gidiorm ben yaakiyaftlerini yikadim. Yavastan utuleyip hastane cantami yapicm bu hafta.
Ya Nana niye beni kafaya alıyonAy olmadı yaaavvvv daha bugün düsünmeye basladık![]()
Genel olrak tmm ama bi iki eksik illa ki cikio. Stok yapmkta fayda var bu gundemdeAy çok heyecanlıdır eminim yaaaherşeyi tamammııı