• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum yarin sabah uyandigimda da olursa bu kadar siddetli sorucam simdi panik yapmayayim dedim evden de cikmak istemiyorum cagirir diye korkuyorum 😔
Bugün artarsa siddeti sen bir ararsın gindemden onunda haberi vardır seni riske atacagını sanmıyorum cok acil durum olarak görmezse balam durdumu suan kanaman?

Kuzucumlarrr gunaydinnnn bugun evden calisiyorum dun isyerine oksuren tiksiran adamlar ve hicbir onlem almadan gezen kargoculardan sonra isyana gelip evden calisicam dedim cok zor oluyo hatta beceremiyorum ama yapmam lazim bu arada burun kanamasi var ama bugun artik bildigin kan akiyo hamilelikten mi degil mi bilmiyorum ama korkuttu beni 😔
Cnmcim hic korkma gayet norml burun kanamasi. Bi sure her gun kanayan vardi hatta burdan tanidiklrimdan.

Suan ne yapıyorsun🤣🤣🤣
Yeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyor 🙈çorba mi yaptım aksama yemek planım hazır birazdan kalkıp oğlanı doyurcam sonra yemegimi yapicam sonra kocam gelir sonra yemek faslı sonra cayyyy :KK57: :halay::rolleyes:

Yeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyor 🙈çorba mi yaptım aksama yemek planım hazır birazdan kalkıp oğlanı doyurcam sonra yemegimi yapicam sonra kocam gelir sonra yemek faslı sonra cayyyy :KK57: :halay::rolleyes:
Cocuklu kadınların derdi hic bitmiyor bu günlerimizi cocuksuzlar olarak iyi degerlendirelim biz🤣🤣🤣

Nanaaaa noldu kız yarım saat içinde banlandın mı yine, Allah Allah saatte daha erken ama nerelere girdin kaşla göz arasında ☺️

Kırmızı Kartı yiyenlerden kim var bu ay yine bennm gbi acaba 😔😔😔😪😪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X